Torej, problm je sledeč :
Naredil sem spletno stran, vendar nevem kam mi jo je shranlo, ker MobileMe nimam. Ali je to plačjiva zadeva, ne?
Torej, mi lahko kdo pomaga, hvala
Lp Tomaž
Si ti samo shranil ali si naredil export strani? Če si shranil ne bo od tega nič... ker se je shranilo (v ne vem točno katero lokacija) pa niti ni uporabno...
Če si jo dokončal in shranil je shranjena na tvojem disku.
Sedaj pa lahko exportaš direktno na mobile.me (ja je plačljiv) lahko preko FTP-ja na gostovanje ki ga moraš imeti ali ga že imaš ali pa na lokalni disk (v željeno mapo) - slika 2
Glede na izbiro se ti bodo pokazale spodaj različne nastavitve... (slika 3 in 4)
Si ti samo shranil ali si naredil export strani? Če si shranil ne bo od tega nič... ker se je shranilo (v ne vem točno katero lokacija) pa niti ni uporabno...
Če si jo dokončal in shranil je shranjena na tvojem disku.
Sedaj pa lahko exportaš direktno na mobile.me (ja je plačljiv) lahko preko FTP-ja na gostovanje ki ga moraš imeti ali ga že imaš ali pa na lokalni disk (v željeno mapo) - slika 2
Glede na izbiro se ti bodo pokazale spodaj različne nastavitve... (slika 3 in 4)
Jabuk.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.