Vse vodice imas na www.iclarified.com/jailbreak in izberes, kaj imas ...
Za zaklenjenega zna biti problem, ce nimas originalne kartice... in verjetno bo najbolje, ce namestis spet 3.1.x
| IPHONE se NE ZAŽENE... HELP!!!! | |||||||
Vse vodice imas na www.iclarified.com/jailbreak in izberes, kaj imas ...
Za zaklenjenega zna biti problem, ce nimas originalne kartice... in verjetno bo najbolje, ce namestis spet 3.1.x |
|||||||
Hvala za hitr odgovor!
Se pravi da potrdim restore in update? Kako pa namestim verzijo 3.1.2? |
|||||||
Kliknes link in sledis >> www.iclarified.com/jailbreak
|
|||||||
Sej to stekam, to sem naredil ze ko sem ga kupil, zanima me samo kaj se zgodi ce potrdim RESTORE AND UPDATE to latest version.
Predvidevam da ga bo updejtal na zadnjo verzijo? Ali ga bom lahko odklenil? |
|||||||
Da... naredil bo tocno to, kar pise
NE ... Za iOS 4.0.1 se ni nekega tapravega nacina za jailbreak... odklep bi pa sel...samo je predpogoj za to najprej jailbreak ... Drugace pa tam preko unega linka doibs "step by step" navodila... kako tonaredit... Je pa tudi tukaj na forumu ze cel kup postov s to tematiko... |
|||||||
Jaz ne vem ce se je ze komu to zgodilo in sicer ko zazenem blackrain se mi samo pokaze na tel Geohot-ova slika in tako ostane cca 15 min, potem se pa ugasne in prizge Apple logo in smo spet tam kjer smo bili,
na black rainu mi pa se vedno pise DONE, WAIT FOR REBOOT, vendar ga ne dokonca probal 5 krat in vedno isto,.... |
|||||||
Fantje a ima kdo kako drugo resitev se,...
Nalozu sem mu 4.0, 1. nastimu Apple iOS 4 2. potegnu dol redsn0w 0.9.5b5-3 3. instaliral iTunes 9.2 4. Povezu iPhone na komp in prek iTunesa instaliral iOS 4 5. zagnal redsn0w vse po navodilih oznacu sledece: - battery percentage - wallpapers - multitasking - Cydia pa nc,... na racunalniku mi jav da je kao vse ok sam na iphone-u mi pa napise downloading jailbreak data in to traja 15 min na koncu se pa vrne v un mode kjer lahko klicem samo emergency number,...in vsakic isto,... sedaj ko sem probal zagnati black rain mi ga pa sploh ne pokaze na iphone-u, ampak se ekran samo spremeni v crno,....ni vec geohot-ove slike,... a se komu kej sanja mogoce? |
|||||||
no sem zrihtal prek tele strani
http://isrbija.net/showthread.php?t=9334 ce kdo rabi naj si pogleda,... dela bp vseeno se enkrat hvala za pomoc |
|||||||
Prosim za pomoč. imam jailbrejkanega iphona 3.1.3. Ko sem želel s funkcijo zbrisati iz njega vse podatke, se je telefon ustavil in sedaj se zažene več. Kaj lahko storim?
|
|||||||
Odvisno kateri iPhone imas... Ce je zaklenjen, imas lahko velik problem... sploh ce je model 3GS ...
Potrebno bo pa verjetno narediti kompleten restore... in ostale zadeve (jailbreak, morebitni odklep,...) |
|||||||
Ja 3gs hrvaški je... Imaš idejo kaj narediti? |
|||||||
Pa verjetno SHSH nimas shranjenih preko Cydie? Ce je odgovor NE ali "pojma nimam kaj to je" (kar verjetno pomeni, da niso shranjeni)... potem bos moral pocakati, da bo izdan jailbreak za iPhone 3GS za iOS 4 ... Ker ce nimas shranjenih SHSH, potem ne mores namestiti nizje verzije od trenutne, ki je na voljo preko iTunes ... Za zadnjo verzijo 4.0.1 pa se ni jailbreaka ...
|
|||||||
ne nimam shranjenih:S Kdaj pa bo kaj jailbrejk? Se že kaj ve? |
|||||||
Isti problem...jabi logo po izbrisanih vseh podatkih. 3.1.3, 3GS star bootroom.
Kako stvar obudim, telefon je bil prej jb-kan s spiritom. Je to možno kako urediti brez hrvaške sim kartice? Lp in hvala za odg. |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |