Jabuk
Zakaj je pomemben Appstore
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: LJ
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 29.07.2010 13:41:53
Zakaj je pomemben Appstore
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Na Androidu je že štala z aplikacijo, ki v ozadju zbira podatke in jih pošilja na Kitajsko. Uporablja jo pa že več milionov ljudi.

http://mobile.venturebeat.com/2010/07/28/android-wallpaper-app-that-steals-your-data-was-downloaded-by-millions/

Tukaj se vidi, kako pomembno je, da so programi za iPhone pregledani s strani Applea in je s tem bistveno manj možnosti, da si na telefon naložiš škodljivo aplikacijo. To je za moje pojme ena bistvenih prednosti iPhona. Z eno tako aplikacijo se vzbudi dvom do vseh ostalih aplikacij na Androidu.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 29.07.2010 13:54:46
Zato jaz podpiram Apple politiko na tem področju in mi na kraj pameti ne pade, da bi JB-jev svoj iPhone ali iPad ... pa tudi za 10% cene ne kupi JB-ga rabljenega!

Zato tudi telefoni za OS-om (Android, Sybian, Win...), kjer lahko dobiš aplikacije kjerkoli na netu in jih naložiš zame niso "verodostojni"!
Hec mi je bilo že prebrat članek o Androidu v zadnji številki Monitorja, ko pa primem v roke ePad (ja ePad, kupljen za nek projekt) te pa zvije od smeha!
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 29.07.2010 15:08:59
tudi na app store se lahko prikrade kakšna aplikacija, ki je apple tam noče...

Smešni se s tem blatenjam androida... prav tako kot so uporabniki androida smešni z blatenjem iphona...

V marsikaterem pogledu android prekaša iphone os in tudi obratno...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 29.07.2010 15:14:08
Grand1 je napisal/a:
tudi na app store se lahko prikrade kakšna aplikacija, ki je apple tam noče...

Smešni se s tem blatenjam androida... prav tako kot so uporabniki androida smešni z blatenjem iphona...

V marsikaterem pogledu android prekaša iphone os in tudi obratno...
kaj govoriš neumenosti mau si poglej kakšno tabelo primerjavo android pa ios4 pa ti bo takoj jasen Very Happy Very Happy
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 29.07.2010 15:26:10
Prosim?
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #6   Objavljeno 30.07.2010 00:22:44
Drugače pa niti applu ne uspe preprečiti vseh nezaželjenih applikacij. Tukaj je en primer za brezplačen tethering, katerega se ne da več dobiti, razen če imate jailbreakanega iPhona.

EDIT: sem pozabil link prilepit

http://gizmodo.com/5592521/how-a-guy-tricked-apple-with-a-disguised-iphone-tethering-app
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 30.07.2010 10:16:54
faganel je napisal/a:
Zato jaz podpiram Apple politiko na tem področju in mi na kraj pameti ne pade, da bi JB-jev svoj iPhone ali iPad ... pa tudi za 10% cene ne kupi JB-ga rabljenega!

Zato tudi telefoni za OS-om (Android, Sybian, Win...), kjer lahko dobiš aplikacije kjerkoli na netu in jih naložiš zame niso "verodostojni"!
Hec mi je bilo že prebrat članek o Androidu v zadnji številki Monitorja, ko pa primem v roke ePad (ja ePad, kupljen za nek projekt) te pa zvije od smeha!

+1
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #8   Objavljeno 30.07.2010 10:24:50
thetappker je napisal/a:
faganel je napisal/a:

+1

Nekateri ga pac moramo jailbrejkati, da ga sploh lahko uporabljamo.

Sicer pa ... vse kar potrebujes je mal pameti, da ne gres na led.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 30.07.2010 10:37:23
klemn je napisal/a:
Drugače pa niti applu ne uspe preprečiti vseh nezaželjenih applikacij. Tukaj je en primer za brezplačen tethering, katerega se ne da več dobiti, razen če imate jailbreakanega iPhona.

http://gizmodo.com/5592521/how-a-guy-tricked-apple-with-a-disguised-iphone-tethering-app

V uradnem appstoru se to ne more zgoditi... Če imaš pa jailbreakanega, se pa lahko... Ampak uradno iPhone ni jailbreakan... Kaj ti ni jasno?
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #10   Objavljeno 30.07.2010 10:58:26
besh je napisal/a:
V uradnem appstoru se to ne more zgoditi... Če imaš pa jailbreakanega, se pa lahko... Ampak uradno iPhone ni jailbreakan... Kaj ti ni jasno?

Si prebral članek? Ravno to je point, da se je to zgodil in je bila aplikacija v AppStoru, dokler ni bilo na netu objavljeno kaj ta app naredi. Potem ga je Apple umaknil.
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #11   Objavljeno 30.07.2010 12:01:04
besh je napisal/a:
klemn je napisal/a:

Easy boy ...
App je bil v uradnem appstore-u, vendar ko se je po forumih zacelo govoriti, česa je še ta applikacija sposobna poleg svetilke je apple odstranil applikacijo iz appstore-a. Tisti ki so jo do takrat prenesli (bila je brezplačna), jo lahko lahko uporabljajo še naprej. Za ostale pa je še vedno dosegljiva na trackerjih, vendar je pogoja, za delovanje Jailbreakan iPhone. Mislim, da zdaj bolj razumeš za kaj se gre.
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #12   Objavljeno 30.07.2010 12:11:15
Pa kako lahko tako slepo verjamete v popolnoma vse kar pride iz cupertina? Laughing

Nič ni bulletproof... Smile iOS4 ni nobena izjema...
Prav tako ne android... obi platformi imata svoje + in tudi -.
Ne razumem zakaj vam gre v nos to... konkurenca je zdrava.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Maribor
Moški

Prispevek: #13   Objavljeno 01.08.2010 00:31:56
kaj so recimo minusi jailbreka glede na mojo situacijo? jas bi recimo rad sam naložo appsync datoteko da bi lahko meu gor gps free, pa mogoče še kakšne igre Smile, do zdaj mam 3gs-a še devičnika Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani