Tema | |||
Kaj naj nardim, da bo ikona dejansko takšna kod jo hočem se pravi za dock delam ikone v velikosti 128x128 ampak potem ko testiram in temo prenesm v telefon mi telefon ne pokaže te ikone mi zna kdo pomagat? |
|||
![]() |
|||
Malo si preberi vodiče o tem... kr tak na pamet ne bo šlo. Če ne veš niti v kateri direktorij moraš dati ikone potem niti ne poskušaj.... oz. si preberi par stvari preden se lotiš takšne zadeve. |
|||
![]() |
|||
Če uporabljaš winterboard, potem premakneš temo v direktorij var/stash/Themes.7Trdvn. Ikone daš v mapo icons, ozadje poimenuješ wallpaper.jpg, potem razne ostale stvari, kot naprimer tiste krogce za obvestila v mapo UIImages, drugačne ikone za aplikacije ki se prikažejo v settingsih daš v mapo bundles itd... Če spreminjaš pozicijo texta v docku ali pozicijo teksta aplikacij na springboardu dodaš datoteko info.plist (poguglaj) in tam vstaviš ustrezno kodo... Tole je moja tema, ki temelji na Carol temi: (Proti koncu strani je link za download, nik: lakaiii) http://www.mojapple.net/Default.aspx?tabid=122&g=posts&t=4&p=7 |
|||
![]() |
|||
pač dlji si teme na cydiji pa jih s sshjem uničuj,predeluj kar ti paše. jaz sm dost štrfnaru po temu in mi ni uspel sesut sistema. na koncu sm si naredu res odlično temno temo k sm jo pa pol zgubu k sm fliknu stran starega pcja. |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Ja razumem to vse samo jaz bi rad imel oz to mi je že uspelo nardit da sem imel temo , ki sem jo priredil po tej http://www.technicdesigns.com/blog/ Holister mislim , da se imenuje tema z tem da sem si namesto pač slike pc ekrana v docku dal apple cinema sliko in sem potem nekako pomanjšal ikono za ipod , da potem ni bila opazna, in ko sem hotel aktivirati ipod je zgledalo ,ko da sem v bistvu pritisnil na apple cinema vem da je neuporabno je pa vsekakor zanimivo super bi bilo če bi mi znal kdo povedati kako napravim nevidno ikono za ipod takšno ikono , ki jo napravimo z iBlank na iphon-u, Z nevidno ikono bi rad popolnoma spremenil dock , da bi potem dejansko zgledalo kod da pritiskam na aplle cinema. |
|||
![]() |
|||
![]() O tem govoriva? Tukaj ima on v docku pač samo tri aplikacije, katere pa imajo transparentno ikono. On ima tak wallpaper (ozadje) na katerem so pač slike tistega zvočnika, monitorja in iphona... ikone so transparentne, tako da izgleda kot da klika na monitor oz zvočnik ali pa iphone, in se app zažene, v resnici pa klika na transparentno ikono. Narediš jo tako, da pač v fotošopu (odvisno kaj uporabljaš) narediš transparentno sličico v ločljivosti 59x60 in jo daš za ikone željene aplikacije... POPRAVEK: Sličice so preveč narazen, najbrž ima samo večje ikone ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() kaj mi lahko kdo nardi te transparente ikone sicer imam photoshop ampak je sam pomoje nebi znal nardit pa hvala za odgovor. Lp Bucika |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
- Odpreš slikco - image size na 57x57 pikslov - duplicate layer - ugasneš spodnji layer,, da vidiš prozornost - na zgornjem layerju zbrišeš, kar mora biti prozorno in to je načeloma to. Potem moraš eksportirat v format, ki ga rabiš ... najbolje kar z Save for Web & devices. Verjetno ti kaj ni jasno od tega ... vprašaj |
|||
![]() |
|||
se pravi kar potrebujem je nevidna ikona za Ipod Koliko pa razumem je pa to možno nardit da si pri neki temi preprosto zamenjam ipod ikono z nevidno ikono in potem ipod ikona več nebo vidna in bom lahko pritisinil "kao" na ekran da mi ta zažene ipod . |
|||
![]() |
|||
To ti lahko pomagam narest v fotošopu, če mi poveš, v katerem formatu mora bit. Ugibam da png ali pa gif. Ostalo pa nimam pojma. |
|||
![]() |
|||
![]() Najlepša ti hvala |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() |