@MC: lahko potrdim, da sem si naredil account...izgleda da še niso popravili
| kako naredit itunes store account ki res dela na iphonu 3g | |||||
Ok sedaj sem dobil potrditveni email...nekajkrat sem si ga resendal iz iTunes in sedaj dela.
@MC: lahko potrdim, da sem si naredil account...izgleda da še niso popravili |
|||||
Na facebooku dodaj aplikacijo "Free on iTunes". Tam dobiš brezplačen Redeem code, ki ga lahko ponucaš pri ustvarjanju US Accounta. Ko imaš Redeem pojdi v iTunes, na glavni strani čisto spodaj v iTunes Storu izberi državo United States in nato klikni zgoraj desno v meniju na Redeem. Sledi navodilom za ustvarjanje US Accounta, naslov in drugo si izmisli (dobi nekje na internetu naslov skupaj z ZIP kodo - npr. google maps |
|||||
Pol pa good for you
|
|||||
Zadeva prevejreno se vedno deluje... sem ravno pred nekaj dnevi naredil za nekoga en racun... |
|||||
no sm uštimu po Jestovem (mobile.si) navodilu! ty
|
|||||
itak37 je napisal
Glede glasbe ni problem. Enostavno jo kopiraš na PC iz iTunes-ev. Ko ustvariš nov account jih enostavno skopiraš nazaj. In to je to! Slike je še lažje! Nikakor pa nemorem pogruntat kako bi lahko aplikacije obdržal! Mora obstajat neksna pot!!!!!!!!!!!!!! |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |