Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
kako naredit itunes store account ki res dela na iphonu 3g
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Žirovnica
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #21   Objavljeno 24.06.2009 10:18:34
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Ok sedaj sem dobil potrditveni email...nekajkrat sem si ga resendal iz iTunes in sedaj dela.
@MC: lahko potrdim, da sem si naredil account...izgleda da še niso popravili Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Prispevek: #22   Objavljeno 24.06.2009 10:20:02
kn0F je napisal/a:
a kdo mogoče ve, kako se ustvari free iTunes US account? :/

Na facebooku dodaj aplikacijo "Free on iTunes". Tam dobiš brezplačen Redeem code, ki ga lahko ponucaš pri ustvarjanju US Accounta. Ko imaš Redeem pojdi v iTunes, na glavni strani čisto spodaj v iTunes Storu izberi državo United States in nato klikni zgoraj desno v meniju na Redeem. Sledi navodilom za ustvarjanje US Accounta, naslov in drugo si izmisli (dobi nekje na internetu naslov skupaj z ZIP kodo - npr. google maps Wink). Ne rabiš ne kreditne kartice ne ničesar drugega Smile
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #23   Objavljeno 24.06.2009 10:20:30
Pol pa good for you Very Happy Very Happy
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #24   Objavljeno 24.06.2009 15:21:52
MC je napisal/a:
Kolikor jaz vem so to "luknjo" odpravili že dolgo nazaj. Samo mogoče so pa uporabniki odkrili še kakšno drugo Very Happy

Zadeva prevejreno se vedno deluje... sem ravno pred nekaj dnevi naredil za nekoga en racun... Smile

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #25   Objavljeno 24.06.2009 15:28:50
no sm uštimu po Jestovem (mobile.si) navodilu! ty
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #26   Objavljeno 29.07.2010 16:51:44
itak37 je napisal
Koda:
Jest imam isti problem, odprl sem si nov iTunes Store account, na iPhoneu pa imam se appse, ki so bili instalirani s prejsnjim accountom. Ce hoces spremenit iTunes account na iphoneu, se moras v iTunes prijavit z novim accountom in sinhronizirat iPhone. Izbrati pa moras da ti sinhr. glasbo ali appse, sicer na iPhoneu ostane star account. Seveda ti v tem primeru zbrise stare appse oz. glasbo.

Zdej pa ne vem, ce je mozno da bi obdrzal na iphoneu stare appse, instalirane s starim accountom. Ce poskusam sinhr. appse, mi napise da bodo stari appsi zbrisani z iphonea. Glasbo sem sinhr., pa mi jo je zbrisalo.

Zanima me, a je mozno na kaksen nacin obdrzati stare appse na iphoneu, in dodajati nove preko iTunes? Trenutno lahko dodajam nove appse iz iPhone, preko iTunes pa ne...

Glede glasbe ni problem. Enostavno jo kopiraš na PC iz iTunes-ev. Ko ustvariš nov account jih enostavno skopiraš nazaj. In to je to! Slike je še lažje! Nikakor pa nemorem pogruntat kako bi lahko aplikacije obdržal! Mora obstajat neksna pot!!!!!!!!!!!!!!
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani