iphone 3gs ali 4g? | |||||
|
|||||
![]() |
|||||
4g. Zakaj? Boljši screen bljši fotoaparat. Boljši procesor (512mb), 3g pa 256mb Boljša komunikacija(skype način, torej webcam ![]() Vglavnem, je pomoje 4g, nevem pa glede omrežja, če se da odklenit, pa to ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
samo ima pač tudi 4 svoje prednosti jaz imam 3g pa nimam niti neke velike potrebe po 3gs kaj šele po 4 res je da je 4 kar precej izbolšan samo od vsega me moti samo to da nima bliskavice (3g &3gs) ostalo pa me sploh nen toliko mika edino še razlika v ločlivosti ekrana in fotoaparata. da se tudi na 3gs naložit isti softweare kot na 4 in mislim da se trenutno za to ceno iPhone 4 ne splača vsaj moje osebno mnenje naj pa še ostali povedo svoje ![]() |
|||||
![]() |
|||||
LP -J |
|||||
![]() |
|||||
-boljša avtonomija baterije -boljši fotkič, kamera in bliskavica -ios4 je res za i4, na 3gs deluje, ampak za 3g je že malce prestar -najbrž daljša podpora, beri ios5 (verjetno bo tu še bolj do izraza prišel dober procesor ali kakšen na novo dodan bonbonček(žiroskop), apple tudi razmišlja malo naprej če je verjeti Stevu) -boljši display -je malce tanjši -določene aplikacije, ki bodo za i4 Drugače če na novo kupuješ se splača, menjati za 3gs pomojem še ne, za 3g pa. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |