Težave pri prenosu slik iz iPhone na PC | ||||||||
|
Že nekaj dni iščem po forumu odgovor na svoj problem. Pred nekaj časa sem opazil da ob priklopu telefona na PC mi iTunes zazna telefon in ga lahko tudi normalno sinhroniziram, medtem ko PC ne zazna novih slik v telefonu (kot je po navadi zaznal takoj ob priklopu telefona na PC). Tudi ko odprem My Computer ni ikone telefona. Pred nekaj časa je vse delovalo b.p. Sem uporabnik win7 in iPhone 3gs ITA - ni JB. Preveril sem tudi driverje za iPhone in naložil sem najnovejšo verzijo iTunes. Poskusil sem tudi kako je situacija na drugih računalnikih, win vista isti problem. Win XP pa mi zazna telefon in se vidi tudi ikona, ko pa naj bi sinhroniziral slike (z nero picture) mi napiše da so ne prepoznanega formata. Please, help! Če ima kdo kakšen nasvet... Hvala! |
|||||||
![]() |
||||||||
|
||||||||
![]() |
||||||||
Ne vem kako je za windows platformo, ampak na Mac platformi ni nujno, da vse delas preko iTunes. Prilozen Apple Image Capture namrec cisto v redu zazna iPhone in lahko slike preneses na racunalnik direkt od tam. Zadeva deluje v redu in precej pregledno. |
||||||||
![]() |
||||||||
|
Sem priklopu včeraj na MacBook pa mi ga sploh ni zaznalo. Še nekaj, kako pa lahko preko iTunes dam slike dol s telefona? Vem da jih lahko naložim, obratno pa ne vem. Kako se jih da dol z iTunes? |
|||||||
![]() |
||||||||
|
Bil sem namreč v Ita, kjer sem tudi kupil iPhone. (BIP computers). Ob priklopu na računalnik nismo mogli prenesti slik iz telefona. iPhoto ga sploh ni zaznal. Trgovec je bil zelo začuden in je rekel, da še ni videl takega primera. Tako sem poslal slike iz telefona v moj mailbox. Izbrisal vse na telefonu (Erase All Content and Settings) in ponovno naložil OS. Zdaj dela B.P. |
|||||||
![]() |
||||||||
Slike dol ne mores dajat preko iTunes ... |
||||||||
![]() |
||||||||
To, da recimo iPhoto (ali ustrezen drug program na WIN) ne zazna iPhone je ponavadi takrat, ce imas veliko drugih slik v Camera Rollu... to so take, ki niso narejene s fotkicem... recimo printscreeni ali slike shranjene iz mailov ali preko Safarija... |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |