Ja ne....kje si dobil 3gs ITA za 250e? Ker za tako ceno bi ga verjetno imeli vsi!
| iPhone 3GS 16GB - nakup Slovenija | |||||
Ja ne....kje si dobil 3gs ITA za 250e? Ker za tako ceno bi ga verjetno imeli vsi!
|
|||||
Upaj, da bo res šel hitro dalje in ob primerni ceni. Sicer pa to ni point. Jaz osebno bi pogrešal 100 eur, tako, da nebi niti pomislo, da bi dal toliko denarja za kar slabši telefon (sem prej narobe napisal , daje precej slabši, ker ni). Malo še morem počakat, da vidim če bo pri nas na voljo, drugače bi ga že zdavnaj nabavil prek UK . Ko pa bo moj,pa bom mel 2 leti mir, ker iphone 5 nebo toliko hujši, kot je 4ka glede na 3gs. Nazadnje urejal/a badguy999 Tor 13. Jul 2010 16:58; skupaj popravljeno 2 krat |
|||||
Glej, 4ka BO v mojih rokah, ampak DO takrat pa ..
poanta: preko tega modela je PREVERJENO ockey in cool! (da ne gremo off) |
|||||
Uf, sem pozabil odgovorit. Dobro, imel sem srečo, to je res. Znanec si je kupil Blackberryja, pa mi je svojega prodal za omenjeno ceno |
|||||
Jaz sem dal sestri svojega 3Gs-a (italijanski, 32gb) za 400eur. Pa sem mislil, da sem ga jaz dal poceni naprej...
|
|||||
dal dal.....PROdal si ga Lp |
|||||
To sem ga dal... če bi ga želel prodati, bi z lahkoto iztržil 500+ eur
Da tega, da sva se zmenila za brezobrestno obročno odplačevanje sploh ne omenim |
|||||
@mikrohand...poznana fora ja, to je nekaj normalnega
Lp |
|||||
offtopic.. madonca da imam jas nastavljen slo jezik ma ne najdem nič!
|
|||||
Sva že 2.....treba malo ENG, da se impruva ingliš Da se vrnem na temo...kako je pa sedaj dobavljivost iPhone 3GS 16/32gb novih mislim.....glede nato, da je 8gb zuni ostalih pa ni vec......? Lp |
|||||
sami poznavalci ang. jezika, potem pa nekdo nalima nek tutorial iz iclarified v angleškem jeziku, pa nihče nič ne razume oz. ne zna narediti...
|
|||||
Kupim poceni 3g ali 3gs 8gb, ko je ravno aktualno menjavanje.
ZS lp |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone od vsepovsod - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |