| TomTom car kit in iPhone 4 | |||||
mene predvsem če paše v tt nosilec
|
|||||
iPhone 4 baje pase v TomTom nosilec ... samo malo je treba nekaj podlozit... Tako je Mikrohard napisal ...
|
|||||
Ja... deluje z majhno modifikacijo.
Če si podrobno pogledate svoj tomtom car kit, boste videli, da je spodnji del, kjer je namontiran dock konektor, gibljiv. In sicer deluje tako, da ko telefon vpneš v stojalo, telefon s svojim zadnjim delom tisti gibljivi del potisne nazaj, hkrati pa dvigne dock konektor, da pride v stik s telefonom. Ker pa je iPhone 4 tanjši, originalnega gibljivega dela ne potisne dovolj nazaj in zato se konektor ne dvigne in ne pride do stika s konektorji na telefonu. Če pa se na gibljivi del stojala prilepi nek "buffer", pa vse deluje. Bom naredil par slikc. |
|||||
Evo... obljubljene slike...
Vem, da bi lahko lepše naredil, ampak meni je važno, da dela (pa nisem imel lepšega materiala pri roki).
GPS Fix-a ni zato, ker sem bil v garaži... sicer pa vse deluje (tudi gps). |
|||||
Danes sem dobil bumper.... in z bumperjem iPhone 4 (pričakovano) ne paše več na TomTom stojalo...
|
|||||
Tukaj je se video, kako je nekdo to resil (z lepljenem distancnika)
http://www.youtube.com/watch?v=EvR_2TgxsFI |
|||||
Daj poslikaj malo bumper pa še kakšno fotko telefona z bumperjem. Me zanima kako to lepo izgleda. |
|||||
Preglej zadnje dve, tri strani v temi o iPhone 4
|
|||||
Točno to naredil na mojem TomTom nosilcu ampak ne dela. Prav tako mi ne dela povezava GPS preko app TomTom
Še kakšen predlog? |
|||||
Kaj si pa nalepil na stojalo? Jaz sem najprej sprobaval z neko peno pa je bila premehka. Tisti kar vidiš zgoraj na slikah pa je trda plastika...
|
|||||
Hja, nalepil sem peno. Ampak sem tudi poskusil da sem telefon fizično pritiskal stran od nosilca, pa nič....
Ampak očitno je, da vam nekaterim dela, zato bom še malo poslušal Kaj pa TomTom app za povezavo s stojalom ti dela normalno? |
|||||
Saj ni fora v tem, da telefon fizicno potiskas stran od nosilca... ampak da konektor potisnes v za to namenjeno rezo
|
|||||
Lahko pa probas se tole:
http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2455029&start=90&tstart=0 Quick fix... No mod required! 1. Insert iPhone 4 in TomTom Car Kit. 2. Turn vehicle on and turn volume up on stereo. 3. Place thumbs on bottom, front of phone and fore-fingers on the back of the kit. 4. Give it a slight squeeze. (You will hear charger activate) 5. Fire up Trapster, Pandora & TomTom and hit the road! |
|||||
Sem se včeraj še malo poigral s podlaganjem nosilca....in voila DELA
Hvala! |
|||||
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |