odpiranje gmaila na iphonu | |||
imam težavo z odpiranjem gmail-ja na iphonu. ko vnesem username in password mi napiše "your browsers cookie functionality is turned off. please turn it on." če ima kdo rešitev bom hvaležen! lp |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() čene pa pomoje lah probaš še počistit history/cookies. |
|||
![]() |
|||
![]() če ima še kdo idejo, prosim za pomoč. |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Kateri iPhone imas in kateri OS na njem namescen? Jaz sem probal na iPhone 3GS z iOS 4.1 beta |
|||
![]() |
|||
mal zamijam z odgovorom ker me ni bilo. skratka.... ne dela! imam zadnjo verzijo 4.0.1, IPhone je 16ka. se vedno isti napis ko želim odpret gmail.... nastavitve za gmail v lapu? a lahko mal bolj podrobno prosim. ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Nastavi Gmail preko mail klienta... bo najlazje...Vpises username in geslo in to je to ... |
|||
![]() |
|||
![]() odprl preko maila. ampak očitno je z mojim safarijem neki narobe, ker poleg te težave opažam še par njih. recimo...če želim na neko stran kjer imam geslo, me meče ven in podobno. vseen vsem hvala za trud! |
|||
![]() |
|||
Settings - Safari - Clear History, Cookies, Cache. Restartaj telefon. Nastavi sprejemanje Cookie-jev: Settings - Safari - Accept Cookies - From Visited. Vklopi JavaScript: Settings - Safari - JavaScript - ON |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |