Ali kdo ve kako je sedaj z zalogami v Italiji? V roku enega tedna ga nameravam kupiti in nevem kam bi se odpravil da bi ga zagotovo dobiu. Zanima me 3g model 16gb. Ali ima kdo informacije če ga imajo v mediamarktu v grazu? Nebi rad prišel v kakšno trgovino kjer nabijajo ceno ampak me predvsem zanima cena 600eur za ta model kot je uradna cena za europo.
Ali kdo ve kako je sedaj z zalogami v Italiji? V roku enega tedna ga nameravam kupiti in nevem kam bi se odpravil da bi ga zagotovo dobiu. Zanima me 3g model 16gb. Ali ima kdo informacije če ga imajo v mediamarktu v grazu? Nebi rad prišel v kakšno trgovino kjer nabijajo ceno ampak me predvsem zanima cena 600eur za ta model kot je uradna cena za europo.
Jaz sem bil v petek tam in ni, ker koliko vem, iPada še ni v Avstriji.
hvala za odgovor. torej mi ostane samo še Italija vendar bi rad prej vedel kako je z zalogami da se ne vozim tja po meglo. Če bi znal italijansko bi poklical tako pa ne znam
Jabuk.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.