No torej bil sem "pametn" , ko sem hotel odklenjeno verzijo iAcces (program za spremembo tipkovnice na 3.x.x) torej najprej sem si potegnil iz cydie iz ifile cracked iz sinful reppo potem pa še trial verzijo iAcces , ko mi je vse delalo kod more sem našel način iz youtuba kako naložiti creckano verzijo iAcces ampak ker se nisem pozanimal dovolj (idijot) kako potegniti nek program iz safarija na iphon-u sem to storil tako da sem si potegnil iphone package iAcces na računalnik in to poten SSH v /private in kar prilepil kod samo zasebe no potem sem se lotil inštalacije creckane verzije iAcces iz mape private seveda ni šlo ker bi moglo bit v mapi downloads v library potem sem z SSH vse to pobrisal pa se odločil da se pozanimam kako se potegne stvar iz safarija.
Ugotovil sem da morem potegnit nekaj stvari iz cydie in tukaj se je zataknilo ko sem stisnil na ikono cydia se je ta poizkušala odpreti ampak bil je samo črn ekran in takoj se je spet sama zaprla probal sem poiskati na forumu kaj storiti poizkušal sem tudi to
http://www.youtube.com/watch?v=TelTlU7WsX4
drugače na telefonu deluje vse brezproblema tako safari kod pošta itd..
LEPO PROSIM ZA POMOČ.
ampak ne deluje :/ mi lahko prosim kdo svetuje kaj naj storim?
SSH filov nimam shranjenih tako da restor ni mogoč
sem pa na 3.1.3 12 /// 05.12.01 jeilbreakan z spiritom in imam nov bootroom
Lp.Bucika