3g modem | |||
Vidim 3 moznosti: - USB DONGLE - MiFi router - expresscard Trenutno mi najbolj disi Novatel xu890 "merlin". Ima kdo kaj izkusenj s temi recmi? |
|||
![]() |
|||
Ce rabis za Si.mobil imam se eno Vodafone Globetrotter 7.2 Express kartico... Nisem pa je probal na OS X, ker nimam Xpress card slota ... Sem pa na hitro malo poGoogle-al... in izgleda se da (KLIK)... ![]() Ce te zanima, predlagaj ceno ![]() |
|||
![]() |
|||
Drugace pa bi jaz to imel za primaren internet namesto prikljucka, zato mora biti modem dober tudi znotraj stanovanja. |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() Domet je par 10 metrov ... priklopi pa se lahko do pet uporabnikov hkrati ... |
|||
![]() |
|||
@Jest: Prebral sem, da se tega routerja ne da polniti medtem ko je v uporabi. A je to res? Poleg tega - kaksna je podpora za Maca? |
|||
![]() |
|||
![]() To da se ne da polnit, medtem ko je v uproabi nisem probal... Sem ga vedno uproabljal kot "walking hotspot" v zepu ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() A se ti da ob priliki poskusiti? Jaz bi ga imel primarno doma kot navaden router, za kar bi moral biti vklopljen, sekundarno pa kot mobilen hotspot. EDIT: Kolikor vidim, se zadeva ne polni, ampak tudi ne prazni, ce je na USB priklopljena. Sem vceraj prevec povrsno bral. Mislim, da bo tole kar fajn varianta |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |