Ok zadeva je slečeda enostavno vsak fucking dan aplikacije kr izginjajo... naložim kake špile itd.... in recmo nasledn dan hocm to zadevo igrat oz. uporabljat je ni več...
| iPhone aplikacije izginjajo | |||||
Ok zadeva je slečeda enostavno vsak fucking dan aplikacije kr izginjajo... naložim kake špile itd.... in recmo nasledn dan hocm to zadevo igrat oz. uporabljat je ni več...
|
|||||
ja očitno ti nekdo briše aplikacije.
|
|||||
A telefon ponoč filaš preko računalnika?
Lahko da ti itunes sinhronizira in briše aplikacije. |
|||||
Meni se je tudi to dogajalo, tko da zna bit to problem. Lp |
|||||
UU bravo bravo čist možno maš kako idejo kako izklopit to zadevo... |
|||||
Verjetno ti izginjajo tiste, namescene preko Installousa. Ce se prav spomnim, so neke opcije v nastavitvah Installousa... nek iTunes Sync ali nekaj podobnega...
|
|||||
V itunes naredis to.......odstranis kljukico pri sinhronizaciji aplikacij (zavihek) ko se telefon poveze.... Lp Primoz |
|||||
hvala hvala! ne briše jih več... amapk je še en problem jih pa tud ne doda v itunes?
|
|||||
Poglej v Installous med nastavitvami... tako, kot sem prej napsial... Ena kljukica je dovolj, pa je potem vse OK
|
|||||
sm dau pa spet ni =) iTunes pravi da nimam nekih pravic (privilegijov) wtf
|
|||||
Desni klik na iphone in transfer purchases. Ne morš falit. ![]() |
|||||
Kaj ko bi napisal TOCNO, kaj iTunes pravi... Ker to, da nimas nekih pravic, gotovo ne javi Mozno, da sploh nimas avtoriziranega iTunes-a za tvoj racun... |
|||||
Pa če bi jih kupu? |
|||||
Pozdravljeni!
Bom pisal kar pod to temo,ker imam podoben problem. Imam problem pri nalaganju aplikacij na Iphone. Na svojemu hišnemu računalniku mi dela vse normalno,ko pa hočem to početi še s prenosnim računalnikom se zatakne.Označim aplikacijo,pritisnem apply začne normalno aplikacije nalagati vendar na koncu se aplikacije ne naložijo. Lp |
|||||
Store, authorize computer..
|
|||||
Hvala lepa,deluje
|
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |