zanima me kako se nastavijo splosne nastavitve..
| iphone navigon-nastavitve | |||||||
ali mi zna kdo pomagati pri navigaciji "navigon".
zanima me kako se nastavijo splosne nastavitve.. |
|||||||
Splosne nastavitve se nastavijo splosno (na glupo vprasanje, glup odgovor) Napisi, kaj tocno te zanima... ker vsega na splosno razlagat je prevec... je pa vec ali manj vse zelo enostavno in razumljivo... |
|||||||
zanima me predusem to kako nastaviti kraj kjer si in kam nameravas priti.
|
|||||||
Se mi zdi , da navigacija ni zate, oprosti, ampak ..
|
|||||||
pa mi povj zakaj sploh so forumi??? |
|||||||
Hmmm... ce ti to dela probleme, potem tak mobilnik gotovo ni zate Kraj, kjer si ni treba nic nastavljat, ker ti ga pokaze takoj, ko zazenes Navigon in kliknes na gumb "Show Map" (seveda je pogoj, da si zunaj oz. da imas prost pogled v nebo ...)
Za iskanje destinacije pa kliknes na gumb Enter an Address
Vpises in/ali izberes drzavo
Vpises mesto
Vpises ime ulice
Vpises hisno stevilko in nato kliknes gumb DONE
Nato kliknes na START NAVIGATION
in se zacne izracun poti in prikaze mozne variante... in nato samo se enkrat kliknes na START NAVIGATION in to je to ... ![]() Nazadnje urejal/a Jest Ned 04. Jul 2010 19:59; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
Tisto, kar je napisal predhodnik je povsem na mestu... Ce ti to dela tezave potem ti bo se marsikaj drugega delalo tezave... Ker Navigon je tako enostavno in intuitivno narejen, da ce le malo znas misliti s svojo glavo (in znas vsaj malo anglesko) ti to ne bi smelo delati problemov... |
|||||||
ker je zadnja verzija navigona?
|
|||||||
Kaj ker je zadnja verzija? Mislis katera je zadnja verzija? Odpres iTunes ali AppStore in pogledas... Se mi zdi, da je 1.5 ... napovedana pa je ze 1.6, ki bo podpirala novosti iOS 4... in odpravila tezave, ki so nastopile po nadgradnji na iOS 4 (ne dela recimo Panorama View 3D dodatek ... Dodano: 1.5.1 je zadnja verzija: ![]() |
|||||||
No, evo, ti je že Jest odgovoril. In da ne pozabim, za navigacijo uporabljat ne rabiš pameten bit, ali pa mogoče le?
|
|||||||
sej vem da to ni dovoljen. ampak a kdo ve kje bi dobil to navigacijo 1.5 tko pac da jo nebi kupil. da probam kako se kaj obnese. imam igo pa mi ni vsec.
zs me |
|||||||
Gres na eno crpalko, cez nos si das eno rutko, nato prides do blagajne in z odlocnim glasom zahtevas ves drobiz, ki ga ima v blagajni (to mora biti pomoje dovolj
|
|||||||
Fant, piratiziranja pa ne podpiramo tukaj. LP -J |
|||||||
pri meni je problem da nenajde slovenije...
|
|||||||
Potem si verjetno "ukradel" nepravo verzijo Navigon je na voljo v 21 razlicicah ![]() Nazadnje urejal/a Jest Ned 04. Jul 2010 20:45; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
ja prav imas navigacije nisem kupil
sam glede drugi navigacij mi pa do nih ni ker "ti vlecejo denar iz sim kartice" |
|||||||
Nikakor ni zastonj... Zastonj je na tak nacin tudi BMW, ki stoji parkiran pred prodajnim salonom. Ga tudi odpeljes, ce ti je vsec? |
|||||||
Važn da ti druge iz sim kartice dnar vlečejo. Kere čudne navigacije. SVAŠTA! |
|||||||
Men pa tut iGo ni vlekla dnarja iz sim kartice...a sm jo meu narobe inštalerano, al kaj?
|
|||||||
Verjetno nisi imel nič denarja na sim kartici in zato nisi opazil
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |