Jabuk
US iTunes account - kako ga dobiti
Jablanator

Jablanator

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 27.10.2007 11:26:45
US iTunes account - kako ga dobiti
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Vem, da je že večkrat bilo govora o tem pa me zanima ali obstaja kakšna aktualna varianta kako do iTunes accounta?

Ali bom v iTunes ko maš enkrat account s funkcijo "Get album artwork" dobil artwork npr. za tiste komade, ki sem jih prenesel s Pc-ja - zripani CD-eji??
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 27.10.2007 12:59:34
Re: US iTunes account - kako ga dobiti
MuLTI je napisal/a:
Vem, da je že večkrat bilo govora o tem pa me zanima ali obstaja kakšna aktualna varianta kako do iTunes accounta?

Ali bom v iTunes ko maš enkrat account s funkcijo "Get album artwork" dobil artwork npr. za tiste komade, ki sem jih prenesel s Pc-ja - zripani CD-eji??

1. Imet moraš iTunes Gift Card.
2. Ja, lahko, vendar se mora naslov pesmi, izvajalec in ime albuma ujemati s tistimi podatki v iTunes Store
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 27.10.2007 20:24:35
Če nimaš res kakšne underground glasbe s tem ne boš mel problemov. Drgač sem pa sam uporabljal tudi AlbumArt widget, ki tudi ok opravi svojo nalogo (čeprav artwork ninujno tako dobre resolucije, kot bi si pri Cover Flow v Full Screen želel.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 28.10.2007 11:08:10
Sem zrihtal; še navodila za tiste, ki niso vedeli, tako kot jaz ne;

1. Launch your iTunes, make sure that you're in the US store.
2. When you're in the right store, click main page (if not in it)
3. On the right side, click "redeem"
4. In the redeem page, enter your code ($10 certificate code which u purchased )
5. Then create the account using "correct" US data (In the address field, give whatever address you want. but the zip code and city have to be of U.S. For this go to www.411.com .Search for any name , you will get the zipcode and city associated. You can use that combination.
or
(it can be any hotel info of U.S.).
Skip the Credit card section
6. You are done! Happy downloading…

Seveda morate nekje kupiti vsaj 10$ darilni bon.

P.S. Kje najti artworke za ex-yu sceno?
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 28.10.2007 17:55:09
jst pa iščem artwork od Orlekov in Don Mentony Band
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 30.11.2007 11:36:59
http://forum.notebookreview.com/showthread.php?p=2543396

Zaenkrat dela Smile

Imam pa se eno drugo vprasanje pa da ne bom odpiral nove teme. Kako preprican itunes da ponovno poskenira pac direktorij, kjer imam noter vse MP3je? Ker ko dodam nove mp3 tega on avtomaticno ne zazna.

Resitev, da enostavno na roke dodan cel folder sicer gre, ampak potem gre on prakticno vse se 1x kopirat na ipod, kar pa traja 100let.

A obstaja kaksna skripta?
Jablanator

Jablanator

Kraj: Amsterdam/Ljubljana/Komen
Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 30.11.2007 11:51:04
Ok Stipe thnx! Sedaj pa me še neki zanima, ker bi rad tudi kupoval kakšen album, me zanima, kako nabijem gor svoj kredit? A lahko uporabljam Viso ali noram vedno nabavit giftcard?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 30.11.2007 11:52:21
MrXYZ je napisal/a:
Ok Stipe thnx! Sedaj pa me še neki zanima, ker bi rad tudi kupoval kakšen album, me zanima, kako nabijem gor svoj kredit? A lahko uporabljam Viso ali noram vedno nabavit giftcard?

Ne gre s kreditnimi karticami.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #9   Objavljeno 07.12.2007 12:02:54
Poskusite tole:
http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=3179
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #10   Objavljeno 29.12.2007 00:58:28
Račun za ameriško trgovino ITMS lahko ustvariš preko računa PayPal. Dati moraš (kot je to bilo že večkrat povedano) neki izmišljeni naslov v USA, ki ima veljavno ZIP kodo (poštno številko). Sam uporabljam neko ljubljansko ulico v New Yorku Very Happy , ZIP pa je 10001. Preizkušeno deluje z American Express in z VISA kreditnima karticama (no, delovalo je januarja 2007). Prvič, ko ustvariš PayPal račun in ga povežeš z ITMS, moraš čakat cca 2 dni na nekaj, kar se imenuje Expanded Use Number. Nato pa lahko veselo trošiš Very Happy
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #11   Objavljeno 29.12.2007 07:44:50
Mr.Verity je napisal/a:
Račun za ameriško trgovino ITMS lahko ustvariš preko računa PayPal. Dati moraš (kot je to bilo že večkrat povedano) neki izmišljeni naslov v USA, ki ima veljavno ZIP kodo (poštno številko). Sam uporabljam neko ljubljansko ulico v New Yorku Very Happy , ZIP pa je 10001. Preizkušeno deluje z American Express in z VISA kreditnima karticama (no, delovalo je januarja 2007). Prvič, ko ustvariš PayPal račun in ga povežeš z ITMS, moraš čakat cca 2 dni na nekaj, kar se imenuje Expanded Use Number. Nato pa lahko veselo trošiš Very Happy

Ne deluje prek PayPal. Pri MasterCardu preverja naslov. Ne bi vedel, zakaj ga na AMEX ali VISI ne.
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #12   Objavljeno 04.01.2008 15:31:37
Mitja, prav imaš, preveril sem in novega ITMS računa ne moreš več odpreti s Paypal računom, ki ni vezan na v ZDA izdano kreditno kartico. V Paypalu dobiš sporočilo: "This recipient requires that you have a valid funding source from United States in order to complete this transaction."

K sreči stara računa, ki sem ju ustvaril lani in predlani, delujeta brez težav. Prednost imetnikov ameriškega računa je ta, da poleg pesmi (in videov) lahko kupuješ tudi darilne certifikate (v vrednosti od 10-200 $), jih natisneš in daš ali pošlješ obdarovancu. Mimogrede, če kdo hoče, mu lahko zrihtam tak certifikat - naj pošlje PM, pa se bova zmenila.
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #13   Objavljeno 04.01.2008 15:33:31
Pozabil sem povedati, da ITMS računa (ZDA) ne moreš odpreti z neameriško VISO ali American Express.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani