Nazadnje urejal/a Jest Čet 29. Nov 2007 07:24; skupaj popravljeno 1 krat
| iPhone - Popravljanje napisa imena operaterja | |||||||

Tukaj sem napisal na kratko en vodic, kako si lahko popravimo napis operaterja (besedilo), ki potem izgleda lahko nekako takole:

![]() Nazadnje urejal/a Jest Čet 29. Nov 2007 07:24; skupaj popravljeno 1 krat  | 
	|||||||

Takole pa izgleda, ce je graficni logotip...

Postopek, kako ga naredit in spravit na iPhone pa drugic ![]()  | 
	|||||||

Nice  

Se spomnim še, ko sem po navodilih iz tvoje spletne strani rihtal logotipe operaterjev na nokii 3650  | 
	|||||||

to samo popravis domacega operaterja. ali lahko tudi ko gostujes da imas drugacno ime zapisano ?

dejansko , ko zamenjas ime operaterja, potem verjetno imas cel cas to ime . in ne vidis na katero omrezje si se povezal?=  | 
	|||||||

Pri sliki je res tako, da je vedno ta slika... pri uni tekstovni varianti pa nevem...  | 
	|||||||

Tole s sliko sem jaz že imel za mobitel narejeno, pa je zlo bedno, da ne moreš potem nikjer zamenjati te slike. Dejansko šele v nastavitvah veš, na katerem omrežju si. Not cool  

| 
	|||||||

Tudi pri tekstovni varianti je enako... Ce dam notri Mobitelovo SIM kartico, se vedno pise tisto, kar vpisem preko tiste aplikacije... Je pa veliko lazje odstranit napis, ce gres v tujino. Zazenes aplikacijo MiM in pritisnes "Revert" ... Pri graficnem logotipu se je treba preko WinSCP ali SSH priklopit in spremeit ime datoteke springboard (ce imam seveda nalozeni obe varianti, originalno in popravljeno)...  | 
	|||||||

am mene pa zanima kok časa kej zdrži baterija iphona 

| 
	|||||||

Men slabe 2 dni pri normalni uporabi, tako da ga polnim vsako noč. 

| 
	|||||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |