to te ziher lahko dobijo
| Vprasanje? | |||||
to te ziher lahko dobijo
|
|||||
Pri onih bol poceni pa ne ne?
|
|||||
pa kaj mutiš zdaj, dobijo te če te hočjo, tako kot pri loadanju filmov, muske itd. iz neta, zj je še to problem da američani vejo kje je slovenija (zaradi svetovnega prvenstva). Sam nobenega ne poznam, ki bi bil kaznovan, ampak zvedo pa lahko vse. |
|||||
oja . jaz pa vem za dosti primerov ko so jih dobli zaradi tega. Ni fajn če te dobijo. Imaš probleme če te dobijo.
|
|||||
HAHAHAHAA, ja iPolice je bila ustanovljena lani in sodelujejo s CIO, preko gps te izsledijo, potem pa gre postopek naprej.... |
|||||
.......na naše tožilstvo, ki itak dela tako hitro da postopki na koncu zastarajo
|
|||||
Ja sej pol si pa k un revež kej pisov Bushu mejl da ga bo ubil pa so ZDA prtislne na Slovenijo da ga morjo kaznovat---pa so reveža res, čeprov se je en popoldne mal napil pa norca delov
Pazte pazte Big brother is wathchig....k boste stari vm bojo iz pokojnin trgal zarad appsov |
|||||
Hahahahahahahahha
Te tak bzv ker te tak ne dobijo |
|||||
Seveda te dobijo, kar naredi poskus:
Pejt ven, prižgi navigacijo in opazuj nebo, boš videl, kako se začne temniti in ful več letal začne nizko letati. OPAZUJEJO TE !!!!! |
|||||
Hahahaha
Dejansko sem vprašal zato ker sem nekje prebral da pač pri aplikacijah, ki niso tako drage niso naredili "varnostnega" sistema medtem ko pa pri dražjih naj bi imeli varnostni sistem po katerm te nekako lahko dobijo in npr TomTom je v appstoru 99.99$ |
|||||
Ti sam lovdej....k te bojo pa počuzil boš pa vedu...aja pa prej tle nm sporoč da se preselimo na Sejšele
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |