Imam problem in sicer ne vem kako si naj namestim crackane aplikacije iz Pc-ja na Iphone 3gs ki je verzije 3.1.3 in je jailbreakan.
Fourum SEM pregledal a si ne znam pomagat.
Hvala.
| Vprasanje? | |||||
Imam problem in sicer ne vem kako si naj namestim crackane aplikacije iz Pc-ja na Iphone 3gs ki je verzije 3.1.3 in je jailbreakan.
Fourum SEM pregledal a si ne znam pomagat. Hvala. |
|||||
pol si slabo pregledal rabis samo AppSync z Cydie to je to (hackulo.us)
|
|||||
Če pa mam to preneseno
samo kak dalje? |
|||||
ko imas to naloženo samo preko itunsa nalagas datoteke ki si jih downlodu to je to =)
|
|||||
Pa je ziher to pravi appsync , ko piše da je ua os 3.1 dalje pa ni ker jaz mam 3.1.3
|
|||||
lol, 2x klikneš na .ipa fajl, ti ga prenese v itunes in syncaš.
|
|||||
ko dam dartoteko se pravi igrico v itunes je konmčnica .ipa mi jo da v applications
kako jo naj potem prenesem v telefeon vem da ne znam |
|||||
Ja sem stisno 2x na file mi ga je preneslo v itunse sem dal sync odklopo telefon pa ni vidne aplikacije
|
|||||
si obkljukal v itunsih SYNC APPLIKATIONS? morejo biti obkljukane
|
|||||
Ki naredim to v itunse?
|
|||||
zgoraj imaš tretji po vrsti jeziček applikations (mislim, da je tretji). klikneš ta jeziček in obkljukaj vse aplikacije in potem syncaj.
|
|||||
Ne morem verjet dejansko dela!!!!
|
|||||
ni za kaj
|
|||||
kaj ne dela? itunes lahnko dol cukneš http://www.apple.com/itunes/
|
|||||
Alo
|
|||||
Joj
samo vseeno kaj pa če te dobijo eh samo pomoje te nebi dobli dobli pa bi te če nebi pazil |
|||||
Ovi se norca dela.. Jaz res sprašujem ne
Edit: linke do nelegalnih vsebin ne objavlat na forumu. Za to imaš ZS. |
|||||
hjooooo valda da si nikoli nebi upal kaj takega. samo res kaj če dobiš pošto od apple ... zadi pa pride FBI. pa še tomtom te toži z miljonsko tožbo. se ne splača reskirat. drugače pa maš tu link od trenutnega časa v new yorku http://www.timeanddate.com/worldclock/city.html?n=179
|
|||||
OMFG kaj ti si n00b? xD
Daj prosim nekoga , ko ima izkušnje z tem če mi lahko svetuje če je obstaja kakšno tveganje da me dobijo al je to varno. Hvala |
|||||
bo pa en k uporablja crackane aplikacije manj. več za nas ostale. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |