Zanima me kako cca 4000 različnih datotek,slik, mp3,..... iz koša vrniti v prvotne datoteke z eno potezo.....trenutno mi to uspeva le ce kliknem na posamezni element in kliknem desni gumb na miški ter vrni.
Kakšna ideja?
Tomaž
| Koš | |||||||
Zanima me kako cca 4000 različnih datotek,slik, mp3,..... iz koša vrniti v prvotne datoteke z eno potezo.....trenutno mi to uspeva le ce kliknem na posamezni element in kliknem desni gumb na miški ter vrni.
Kakšna ideja? Tomaž |
|||||||
Poplavi vse datoteke, ki jih želiš vrniti, klikni nanje z desnim miškinim gumbom in nato klikni "put back" opcijo.
|
|||||||
Kot že napisano....bi pa ne gre. |
|||||||
Meni deluje, če vse označim in izberem "Put back"... ampak problem nastane, da določene datoteke sploh nimajo "Put back" opcije.... verjetno zato, ker originalna mapa ne obstaja več.
Lahko pa probaš s tem apple scriptom... http://www.giacomoballi.com/applescript.html |
|||||||
A kaj bolj kompliciranega ne obstaja???
Ni res da mape slike ne obstajaj. Npr oznacim eno sliko (.jpg), desni klik in lahko vrnem, oznacim 10 slik (.jpg) pa ob desnem kliku put back ali zurucklegen funkcije NI![/img] |
|||||||
Zanimivo, meni Leopard tega ne omogoča. kljub pravilnemu psotopku v "Trashes" ne da opcije "Put back" v meniju. Je to le snežni dodatek? |
|||||||
Da. LP -J |
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |