A imate vi tudi probleme z sloradio aplikacijo ? Odkar je prisla posodobitev se ne zazene. Kliknem na aplikacijo in se avtomaticno zapre. Imam pa 3gs os 3.1.2 .

| Sloradio ne dela | |||||

A imate vi tudi probleme z sloradio aplikacijo ? Odkar je prisla posodobitev se ne zazene. Kliknem na aplikacijo in se avtomaticno zapre. Imam pa 3gs os 3.1.2 . 

| 
	|||||

Ja... to je znana napaka, da nova verzija SloRadia ne dela na starih operacijskih sistemih. Popravljena verzija je že v apple review procesu, ki pa bo trajal še par dni (mogoče celo tednov).

Trenutno imaš več opcij... 1.) Če imaš jailbreakan telefon z naloženim AppSyncom, si lahko naložiš popravljeno verzijo: http://dl.dropbox.com/u/8261657/SloRadio_3.0_fix.ipa 2.) Narediš upgrade na iOS4, na katerem bo SloRadio iz app store-a delal normalno 3.) Naložiš stari SloRadio (če imaš še slučajno shranjenega v iTunes Library-ju)  | 
	|||||

Popravljena verzija (3.0.3) je že na App Store-u. 

| 
	|||||

in dela perfektno  | 
	|||||

Vsi interesenti res nekoliko starejšo različico (marec 2010) dobite tukaj, imenuje se SloRadio 2.1 ... jaz sem jo imel še v iTunesih, zato nalagam.  | 
	|||||

To naj ne bi bilo več potrebno, ker nova verzija odpravlja težave na iPhone OS 3.x. Sicer pa tvoje verzije ne bodo morali naložiti, ker je zaklenjena na tvoj iTunes račun. 

| 
	|||||

Mogoče sem slep in ga ne najdem - ampak kaj se ne da radio city dodat v aplikacijo? 

| 
	|||||

Sem ga probal dodati, a ni šlo (oddajajo napačen mime type "application/x-ogg" namesto "application/ogg"). Sem jih glede tega že kontaktiral, a ni bilo nobenega odgovora. Če hočete, da se Radio City doda v app, predlagam, da se obrnete na njih in jim omenite to,  kar sem napisal v oklepaju. 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |