PROSIM... NAMREČ TOLE JE NEZNOSNO.
Pa mislim da nisem edini, ki je takšnega mnenja

Lep pozdrav
Nazadnje urejal/a Grand1 Sre 23. Jun 2010 19:01; skupaj popravljeno 1 krat
JAILBRAKE, UNLOCKE, 3GS, NEW BOOTROM... ITD! | |||
PROSIM... NAMREČ TOLE JE NEZNOSNO. Pa mislim da nisem edini, ki je takšnega mnenja ![]() Lep pozdrav Nazadnje urejal/a Grand1 Sre 23. Jun 2010 19:01; skupaj popravljeno 1 krat |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Mislim da je zadeva iztirila in da ni vec nazaj . Tudi sam sem se izgubil in ne vem vec kam naj pogledam i katero temo , ker je 5 enakih . In kaj zdaj ???? Pa še malo smo živčni preden dobimo v roke nov Iphone . Jaz vsak dan spremljam forum sploh pa zdaj ko je tik pred zdajci vse . Vseeno pa nisem zasledi Jailbreak za 3 Gs Win . Za Mac se nasel ampak za win pa ne . Tudi vseh silnih tem nisem odpiral . Če ima kdo potrebo da mi odgovori je OK v nasprotnem primeru pa bom se sam malo pogledal . V naprej Hvala . P.S. Obstaja kakšen bolj pospravljen forum za Iphone ??? |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Se pa strinjam, da bi dali administratorji moderatorske pravice tistim najbolj aktivnim in zagnanim. |
|||
![]() |
|||
![]() Najvec odgovorov sm tuki dobil... sam znat mors uporablat forum: 1. Zastavlat mors znat uprasanja oz dat ustrezn ime teme 2. Tiste teme k ze na 100m vids da so polne neumnih uprasanj ne gledas 3. Ce ze kdo uprasa butasto uprasanje siply ignoriras in si ne belis glave pa ne zgublas zivcov po nepotrebnem Po en stran hudo da ni moderiran al kako se rece da se lahka pogovarjamo o cemerkol ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |