http://www.mediafire.com/?5uxyen1h2wz#1
odspod maš en gumb pa klikn pa prtisn za ker model gre in je
Men je že večkrat pomagal
| IPHONE se NE ZAŽENE... HELP!!!! | |||||
iz recovery loopa lah prideš bl simpl
http://www.mediafire.com/?5uxyen1h2wz#1 odspod maš en gumb pa klikn pa prtisn za ker model gre in je Men je že večkrat pomagal |
|||||
Ohjoj LP -J |
|||||
Ja tudi jaz tega nebi delal, Turki to delajo že lep cajt!
|
|||||
Niso spekulacije pride 100%.
|
|||||
spoh ga ne morem restorat
skoz javi napako error 1611 :S .. karkoli probam je vedno 1611 ... |
|||||
a zna kdo popedenat error 1611????? končno dočakam use te unlocke zdej ga pa ne morem restorat :S
HELP PLEASE, če ne ga sam v Savo lahko vržem :S |
|||||
Si probal drugi računalnik? Imaš zadno verzijo itunes?
|
|||||
Če si na macu, pojdi na winse ali obratno. Works for me
|
|||||
hey.. jas in (dtincy = my sister).. sva probala ze skoraj dobesedno vse.. ko je padel v rebootloop.. sva probala restore na original in custom FWje v recovery in DFU modu ... iRecovery .. razlicne racunalnike .. 32 in 64 bitne.. in preprosto negre čez... ( OSXa nism se probal ker te moznosti nimam )
ko probam restorati na 4.0 .. pa dobin white screen in error ( 13 ) .. js res wec newem kaj da delam s tem telefonom.. že več kot mesec dni je v boot-loopu in ga ni blo mogoče spravt vn. |
|||||
Daj naloži ta nove itunese potegni jih iz apple.com/itunes potem pa priklop iphone pa ne kliknit check for updates ampak sam restore pa ok next ipd..
|
|||||
hmmm
tudi jaz mam en problem, ko hočem restorat iphone mi prek itunes, mi napiše da je opcija samo da nardim restore in obenem update na najnovejši OS. pa sem si z neta potegnila 3.1.3 firmware za 3gs pa pol hotla nardit samo restor in mi napiše : The iphone cannot be restored at this time, because the iphone software update server could not be contacted or is temporary unavalible. Kaj za vraga naj nardim? |
|||||
a res noben nima pojma kaj nardit?
|
|||||
Men se je zgodilo isto. Pogledam na tel in vidim da ni omrezja sredi LJ, ga odklenem in hocem iti v nastavitve da najde omrezje in v meniju sploh ni bilo funkcije za omrezja, ga hocem ugasnt 20 x na zgornji gumb in nic, potem drzim 10 sek home in zgornji gumb in se ugasne in potem prizge samo logo in se tako samodejno prizga in ugasa na vsakih 5 min. V iTunes-ih (9) mi sploh ne vidi telefona, ne vidi mi ga niti kot zunanji disk. Kupljen je 10. novembra in je 3g iz Hr. Ne vem kaj naj naredim da bi ga racunalnik zaznal? Hvala za pomoč! |
|||||
iPhone 3G? Spravi ga v DFU, restoraj na poljubno verzijo in nato jailbreakaj ter odkleni.
Navodila si pa poišči na iclarified. |
|||||
Tudi priporočam v DFU mode, sicer v recovery mode mi je vedno javilo napako 1600. |
|||||
Hvala za hitri odgovor.
Glede na to da nisem glih G. Jobs nebi vedel kaj je dfu? Do sedaj sem imel verzijo 3.1.2., katero naj si pa sedaj nalozim? Men je problem ker mi racunalnik sploh ne vid telefona. Hvala |
|||||
Saj zato, ker ti računalnik ne zazna telefona, ti predlagam DFU mode:
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=1034 Verzijo pa po izbiri... lahko 3.1.3. Čeprav bi ti jaz raje predlagal 4.0 (z izklopljenim multitaskingom in ozadji). |
|||||
Ce ne ves niti, kaj je DFU... potem je bolje, da to prepustis komu, ki obvlada
|
|||||
He he he he
Ja do sedaj ste mi vse problem uspesno pomagal rest prav vi! Bomo vidl ce bo slo ko pridem domov. Tnx |
|||||
No da probamo obudit moj tel, sem sedaj prvic po 9 mescih imel navaden tel cel dan v roki pa se mi je kr zmesal,.... dobr so nas teli fantje iz Jabuka zadrogiral s tem tel,... se pocutm kt en odvisnez k se trese k nima robe,... ker sem en dan brez iPhone-a
Sedaj sem naredil dfu in me sedaj uprasa ce ga hocem restorat? Ko mu potrdim ukaz mi javi da ga lahko samo restora in nalozi zadnjo verzijo ob enem. Predvidevam da moram potrditi to!? A ga bom lahko potem odklenu in katera verzija se bo potem nalozila? Drgac je verzija 879384ZAY7H, IMEI 011937000177410 ce to komu kej pomeni. Hvala fantje. |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |