si prepričan da lahko zdej updejtam na iOS4 in s tem novim "ultrasnow" unlockam? si že probou? da nebom kej zajebu k se bom ubesu drugač XD
| Unlock 3gs | |||||||
si prepričan da lahko zdej updejtam na iOS4 in s tem novim "ultrasnow" unlockam? si že probou? da nebom kej zajebu k se bom ubesu drugač XD
|
|||||||
The iPhone Dev-Team has not yet released the jailbreak utilities for iOS 4. So those who want to update should wait a little bit. Those on 3.1.3 with the 05.12.01 baseband can install UltraSn0w right now to obtain an unlock.
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=10180 |
|||||||
kaj pa mi ko smo ponesreči updateali na 3.1.3 a lahko sedaj unlockamo za verzijo 3.1.3 al še ne?
|
|||||||
seveda da lahko omg sej to smo čakali.... |
|||||||
lahko z istim odklepom! bravo da jim je ratal!
|
|||||||
ja baje lahko sam rabš internetno povezavo. js še sim nimam notr niti wifi nedela. kako naj prek Cydie naložim ultrasnow, če nimam internetne povezave? se da prek iTunsa to kako zrihtat al pa kej?
|
|||||||
more delat wifi tudi brez sima
|
|||||||
more delat wifi tudi brez sima
|
|||||||
kako pa to naredim ( sry se počasen v glavi) |
|||||||
ampak nedela. mi najde omrežje, ampak ko vnesem geslo, mi napiše da je nepravilno. ampak je pravilno. WTF |
|||||||
erik tle maš postopek: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4253
|
|||||||
mogoče kdo ve zakaj mi wifi nedela? brez wifi nemorm Cydie zagnat in nemorm unlockat
|
|||||||
nedela link in sploh iclarified stran :S
|
|||||||
a za ta jailbreak in odklep ne rabis met operaterjeve kartice za unlock?
|
|||||||
res je |
|||||||
kul
|
|||||||
To mi delej.
Jest pa že hotu nest nekam za 30€ da mi ga odklene Nisem vedu da se da to narest čist enostavno prek Cydie. Tnx folk |
|||||||
Momci, ker je tem milijon, preglednost pa enaka NIČ, bo sem postavil vprašanje, novih tem je itak preveč.
Imel sem zaklenjen iphone 3.1.3, ki sem ga zdele odklenil. Sedaj me zanima, lahko posodobim na 4.0 verzijo in ga nato odklenem, ali rajši počakam? oz, jailbreka ni še, a ne? lp |
|||||||
Hm.
3gs , 3.1.3, 5.12.01 - ker se mi je sesul komp in iphone (brez backupa) sem ga moral na sveže naložit (tam nekje 2 feb. ko sem prišel iz potovanja). in od takrat sem obstal tam kjer iphone zahteva da ga priklopim na itunese. Itunes mi pa težijo da "the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported". vprašanje je: kaj lahko naredim in česa ne morem, oz kako naj naredim. (prosim za razumevanje). hvala voljnim. |
|||||||
NE! Trenutno še ni jailbreaka za iOS4 (Za 3gs-e) zato ne moreš telefona odkleniti, saj nimaš na voljo cydie. Ko pa pride jailbreak za iOS4, pa bo itak vsepovsod objavljeno in boš to lahko storil. ------------------------------------------------------------------
Torej imaš 3gs.a 3.1.3 in 5.12.01? Teži ti za to ker je potrebno telefon uradno AKTIVIRATI, z sim kartico na katero je telefon zaklenjen. To pomeni, da moraš vstaviti tisto sim, da te telefon prek itunes spusti v meni. Nato lahko jailbreakas s spiritom in nato odkleneš z ultrasn0wom. (Trenutno še ni navoljo hackaktivacije (s to se postopek uradne aktivacije preskoči, vendar če nikoli ni uradno aktiviran ne moreš uveljavljati garancije) Bo pa ta hackaktivacija najbrž na voljo v prihodnjih dneh/tednih) |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |