Rabim pomoc... Time Capsule in AirPort Express | |||
Time Capsule je moj glavcni router v hisi in priznam, da imam zelo dobro vse povezano prek njega in vse odlicno deluje.. preko njega imam povezanega iMaca in Mac Book Pro + Dreambox + Xtreamer... Problem se je pojavil, ko sem zelel spremljat Svetovno prvenstvo v fuzbalu na dvoriscu in sem ugotovil, da imam preslab signal Wirellesa, zato sem dokupil se AirPort Express, da bi vse skupaj ojacal in podaljsal signal se za par metrov na dvorisce, ampak ocitno ne znm vse skupj dobro nastavit... nekako mislim, da mi je ratalo dolocit Time Capsule, kot primarni router, Airport Express pa kot podaljsek oz. nastavil sem bridge mode ampak se vedno mi je ratalo le to, da se je ruter povezal na router, nisem pa signala ojacal, da bi lahko normalno prenasal video in avdio... streamal bi rad TV programe z Dreamboxa in s HDMI kablom, bi vse skupaj priklopil na TV in gledal fuzbal... tudi ratalo mi je, ampak na par minut mi zadeva prekine, kar pomeni da ni dovolj mocneg signala... a kdo ve, kako naj nastavim Airport Extreme... Kaj moram narest poleg tega da sem ga dolocil kot Bridge Mode? Kako lahko podaljsam in ojacam signal... Imam obcutek, da je Time Capsule zdej obremenjen se bolj namesto da bi ga razbremenil... Moram pa se povedat, da mi po celi hisi streaming deluje vec kot odlicno in niti enkrat mi vmes nic ne prekine signala... Lepo prosim za pomoc... Hvala |
|||
![]() |
|||
You can extend the range of an existing AirPort Extreme or AirPort Express wireless network by setting it up in a WDS. Wireless computers can connect to the network and share the Internet connection, share files, and play network games. If you connect your AirPort Express to your home stereo, computers on your wireless network can use AirTunes to play music on the stereo from iTunes. If you connect a USB printer to your AirPort Express, all of the computers on the network can print to it. Open AirPort Utility and follow the onscreen instructions to extend the range of your AirPort Extreme or AirPort Express network. Extending the range of a network using a WDS may reduce overall network performance. |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |