Jabuk
navigacijasygic aura
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 16.06.2010 08:51:49
navigacijasygic aura
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
uporabljam omenjano navigacijo na 3gs-u in ko sem potoval na hrvaško sem imel vklopljeno navigacijo. ko sem se vrnil sem sem zasledil da imam porabo 87€?? Zakaj??? Klical nisem, navigacija dela brez omrežja kar sem tudi sprobal, klical sem na mobitel in mi zelo teško povedo kaj konkretnega ker je še tekoči mesec, samo se vidi da je zaračunan prenos podatkov. Počakat moram na konc meseca in izpisek... ni mi jasn kako lahko navigacija požre internet če je vezana na gps... klical nisem sigurn nikamor in tudi prižgan net nisem imel ali karkoli
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 16.06.2010 09:16:06
A imaš Data Roaming na off? Če ja, potem je nemogoče da bi ti katerakoli aplikacija naredila promet, tudi če bi safari odprl ali pa google maps..
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 16.06.2010 17:10:22
Še enkrat preveri nastavitve za ziher. Sicer pa boš odgovor fasal z računom.

Pri Androidu vem, da so tudi taka jajca, da tam onemogočiš data roaming, pa reč še vedno čivka v GPRS svet v roamingu. Morda ima tudi iPhone podobne anomalije.

Ponavadi pomaga, da pobrišeš GPRS APNe in restartaš telefon. Je sicer grda rešitev, vendar ponavadi najbolj učinkovita.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 16.06.2010 19:15:20
Iphone garantirano nima teh bugov. Torej če je data roaming na "off" se ne da na mobilni net v tujini pa da se jeb**š Smile

Račun je takšen, ker "data roaming" nisi imel na "off" in ti je neka aplikacija prenašala vrhunsko drage hrvaške bite...

Katera aplikacija je težko reči, lahko navigacija, lahko mail, push, appstore etc...

Tokrat boš moral plačat svoj "greh", naj ti bo to šola in daj takoj data roaming na off in ga tako tudi pusti, razen če ti tuji podatki niso (pre)dragi.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani