ni isto in je vcasih dobro malo poguglat za dolocene pojme..
| iphone 3gs 3.1.3 | |||||
ni isto in je vcasih dobro malo poguglat za dolocene pojme..
|
|||||
lol.. prej je biu u DFU mode, ker je biu črn screen, potem sem še malo probaval s home in turn on button, pa se je pokazal itunes logo in kabl, potem pa sem ponovno probal restorat. tokrat ni bilo errorja, vednar pa se črtica pri restoranju enostavno ni premaknila
Spravil sem ga nazaj v DFU mode, šel na drug PC, in zdaj ni efekta.. iphone je v DFU mode in iTunes : preparing to restore... stuck |
|||||
ja, tut črn screen je na drugem PCju je pa error 1601 ... WTF? |
|||||
|
|||||
uau.. dejansko sm si najprej to pogledu |
|||||
Ce imas iphone 2G ali 3G je to resitev
http://www.redmondpie.com/fix-1604-1603-1602-1601-1600-error-jailbreak-iphone-3.1.3-ipsw-custom-restore/ Drugace ce imas 3GS koliko sem na hitro prebral je sansa restore na frisen 3.1.2 ce imas shranjene shsh fajle ali pa na 3.1.3 in cakanje na odklep.. Jao hrvaski iphoni. |
|||||
glih zard tega k nism meu SHSH fajlov sm že v prvo šu na 3.1.3 snowbreeze... ampak zdj drugič mi pa ne uspeva najbolš... |
|||||
ok, mi zna kdo pomagat. zakaj ne morem updejtat na 3.1.3 mam v cydii shranjen shs na 3.1.3 ami vedno ko hocem updejtat na 3.1.3 vrze vn error. sem tudi ga dal v dfu mode pa isto
|
|||||
Iz česa pa updejtaš ? Iz 4.0?
Če daješ iz 4.0 na 3.1.3 morš vn vržti z iRecovery. Predtem moraš pa seveda še blokirati applov strežnik v hosts datoteki. |
|||||
iz 3.1.2 na 3.1.3 kaksen je postopek? kako se irecovery sploh uporablja?
|
|||||
Pa imaš shsh za 3.1.3 ali samo za 3.1.2?
Pomoje brezveze da updejtaš iz 3.1.2 na 3.1.3... |
|||||
rad bi restore naredu
|
|||||
ali morem met shsje če davam iz 4.0 na 3.1.3 al dam samo v DFU mode pa restor z 3.1.3 ?
|
|||||
ja moras ja. heh kako da mi ne dela tole z irecovery dammit
|
|||||
to pomeni da mi je shranlo shsje ce sem mel prej cydio na 3.1.3 pol sem dal gor 4.0 zaj pa da dam na 3.1.3 nebi smelo bit problema ?
|
|||||
Če si jih shranil sam...
iRecovery se ne zažene ampak se samo piše ukaze preko cmd-ja... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |