Men bi bilo pa všeč da ko pošljem sporočilo se poslani tekst in številka zbrišeta.
| Mobitel SMS App | |||||
Men bi bilo pa všeč da ko pošljem sporočilo se poslani tekst in številka zbrišeta.
|
|||||
Odlično!!!!!!!!!!
|
|||||
Na koliko časa pa se osvežuje monitor?
|
|||||
Aplikacija pregleda stanje na strežniku vsakič, ko odpreš monitor okno. Kako pa pri mobitelu na strežniku osvežujejo stanje pa ne bi vedel. Verjetno na kakih 5,10,15,... minut.
|
|||||
Na voljo je nova verzija...
Novosti v M:SMS v1.0.5: 1.) Dodano štetje znakov in SMS-ov 2.) Spremenjeno obnašanje ob uspešno poslanem SMS-u 3.) Več manjših izboljšav v povezavi s storitvijo
Dobite jo lahko preko Update funkcije v aplikaciji, ali pa tukaj: http://msms.sledim.si/msms/MSMS_v1.0.5.zip |
|||||
kolk znakov ti pobere šumnik?
|
|||||
Saj ti lepo šteje in točno vidiš...
Sicer je pa takole.. če uporabljaš standardne znake (7bit gsm abeceda), imaš 160 znakov na SMS oz. 152 znakov na SMS, če pošlješ daljši SMS (več kot 160 znakov). Če pa uporabiš kak znak, ki ga ni v 7bit GSM abecedi (kot npr. šumnike), se pa spremeni celotna kodna tabela SMS-a in imaš samo še 70 znakov na SMS (ne glede na to, koliko šumnikov uporabiš) oz. 64 znakov na SMS, če pošlješ daljši SMS (daljši od 70 znakov). |
|||||
ja ja vem da šteje, sam me je zanimal čist tko vn iz konteksta, tko da tenks za odgovor ane. |
|||||
hvala za tisti zvok pošiljanja! moje življenje je lepše
|
|||||
microhard, aplikacija je super in zelo uporabna. osebno pa pogrešam arhiv poslanih sms sporočil. kdaj je pač treba pobrskati za nazaj in kaj pogledati... če razmišljaš še o kaki nadgradnji omenjene aplikacije je to moj predlog. hvala in lp.
|
|||||
Meni se zdi OK.
Hmm, zgodovina SMS-ov ... kako, potem bodo le tisti, ki si jih poslal z Mac-a? Ne verjamem, da Mobitel vse SMS-e shranjuje na strežnik in bi jih potem s tam lahko pobiral... Raje kot tak App, bi to raje videl kot Widget (ali kako se že reče) ... ampak vseeno pohvalno! |
|||||
no, zgodovina, čeprav lokalna z Maca bi bila zame koristna. prejete in poslane sms s telefona pa tako in tako lahko backupiram na druge načine in tako pridem do popolnega arhiva.
|
|||||
No, super aplikacija danes sem se spomnil nanjo in mi je veliko bolj všeč kot widget ...
Super res. |
|||||
|
|||||
Ooo..super aplikacija!! To bo še kako prišlo v poštev v tujini. Hvala!
|
|||||
tole deluje sam za mobitel operaterja predvidevam
_________________ Lp Simon |
|||||
Pravilno predvidevaš.
|
|||||
škoda
_________________ Lp Simon |
|||||
simobil že dalj časa govori da je podoben app že v pripravi.. upam da je kaj resnice v tem.
|
|||||
Super zadeva!
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |