Katera banka (za d.o.o.) je kul in dela na vseh sistemih | |||||||||
Odločamo se za banko za novoustanovljeni d.o.o., kaj bi priporočali za: - Dostop do e-bančništva najraje z ''kalkulatorčkom'', nujno pa rešitev, ki dela na macu bp. - Ne previsoki stroški - Feature printanja vseh izpiskov za izbrano obdobje naenkrat. Hvala za predloge, LP |
|||||||||
![]() |
|||||||||
vse to dobiš na skb. kalkulator je zakon. |
|||||||||
![]() |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
to me pa zanima na kakšen način na skb sprintaš vse izpiske naenkrat ![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Drugače te pa "kalkulator" opozarja na baterijo že prej kot crkne. |
|||||||||
![]() |
|||||||||
sign. |
|||||||||
![]() |
|||||||||
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Jaz mam Proklik na NLB in Net.stik na Sparkasse. Za oba rabiš kartico s podpisi (jaz imam eno za oba) in ta ne dela na Macu. Dobiš drajverje za čitalec, program, ki skrbi za varnost pa ne dela. ----- Glede uporabnosti ne bom zgubljal besed, glede cene storitevje pa tko. Odvisno na katero banko boš največ plačeval. Pri meni imajo večinoma vsi upniki tudi račun pri NLB, pri Sparkasse pa praktično nobeden. Cena transakcije v NLB sistemu je tako nižja od cene pri Sparkasse za transakcije na druge banke. Zato je zame NLB ugodnejša. Včasih je bila Sparkasse cenejša, a so podražili. --- Pri ostalih bankah je verjetno podobno, se pa razmerja spreminjajo. Jaz sem šel na Sparkasse, ker so bili cenejši, zdaj je pa NLB v bistvu boljša. Če se pa ne motim, bodo morali pa z 2011 znižati tarife na EU nivo. |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Ne vprašaj kako, ampak Net.stik s Halcomovim čitalcem mi je še na dobrem starem Tigru nekako uspelo usposobiti (z zelo veliko truda); vendar ne s Halcomovim programom temveč s Sparkassino spletno aplikacijo. Potem nisem več poskušala (bančni račun smo tudi že zaprli). Z istim čitalcem na starem sistemu od Koprske ni šlo. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |