Niti ga nimam še v rokah, ampak po najbolj črnem scenariju če je updejtan na 3.1.3, je možen jailbreak in unlock? Je G in ne GS

| ameriški 3g 8gb | |||

Niti ga nimam še v rokah, ampak po najbolj črnem scenariju če je updejtan na 3.1.3, je možen jailbreak in unlock? Je G in ne GS 

| 
	|||

Najbolj črn scenarij... jailbreak je možen (vedno), odklep pa ne... 

| 
	|||

evo zdej ga mam v rokah. 

je na 3.1.3 verziji je aktiviran (notri ima nedelujočp at&t kartico) ne pa tudi jailbreakan verzija modem firmwarea je 05.12.01 mi da kdo idejo v 3h korakih kako stvar jaibreakati in posledično unlockati.? Jailbreakal sem ogromno italjanskih telefonov vendar sem delal na 3.1.2 verziji. Unlocka še nisem delal predvidevam da je možen unlock? se splača fajle backupirati?  | 
	|||

Jailbreakas s programom SPIRIT.

Cist simpl na programu sam klilns en gumb k se ti restarta mas ze cydio gor. Unlocka pa zal ni ker imas nov baseband... Tako da nemores klicat se kaksen mesec.. Skoda.  | 
	|||

Za jailbreak poglej tukaj (išči Spirit): http://www.iclarified.com/entries/index.php?caid=2&scid=11&seid=2

Unlock za tvoj baseband še ne obstaja... imaš MAJHNO možnost, da se da baseband downgradeat: http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=3977  | 
	|||

spirit sem dal skozi, probam še fuzzyband in javim če bo uspelo 

| 
	|||

žal ni šlo. Verjetno ni druge kot čakanje? Predvidoma v juniju ko pride 4.0 ven?

![]()  | 
	|||

Ja lahko upaš ja  

| 
	|||

Najverjetneje še bo šlo odklenitit vse trenutne iPhone-e na trgu.  Se pravi zdajšnji aktualen BB (05.12.01). 

Ob prihodu novega iPhone-a pa mislim, da lukenj več ne bo.... S posegi v telefon da, programsko pa ne... Nazadnje urejal/a Grand1 Pon 10. Maj 2010 19:49; skupaj popravljeno 1 krat  | 
	|||

ponavadi se z zaklenjenimi aparati niti ne ubadam. Ta je bil izjema, se pač počaka na unlock 

| 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |