Jabuk
iPad apps
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Maribor
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 04.05.2010 18:50:53
iPad apps
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
OK, eno preprosto vprašanje za vse imetnike iPada. Kako si potegniti dol aplikacije za iPad, če pa so plačljive, in na US account si ne moreš registrirati naše kreditne s slovenskim naslovom... ??? namreč za slovenski store so app-si za iPhone samo... al pač?

Nazadnje urejal/a spidi21 Tor 04. Maj 2010 18:54; skupaj popravljeno 1 krat
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 04.05.2010 18:54:05
Narediš si račun na slovenskem App Store-u? Tudi v našem App Store-u lahko dobiš iPad aplikacije...
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 04.05.2010 18:55:50
ja se mam narejen račun na slovenskem app storu, ampak ne vem, ki naj potem aplikacije za iPad iščem... pri US store je lepo preprosto - samo klikneš zgoraj iPad, pa ti vrže vse za iPad, pa je...

Kaj pa tu?
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 04.05.2010 19:01:11
V iskanje napiši "iPad" pa boš dobil veliko večino iPad aplikacij...

Sicer si jih pa v US store-u poišči, prepiši imena in jih potem v našem poiščeš in kupiš.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 04.05.2010 19:02:37
no, iščem predvsem kolekcijo iWork za iPad, ampak očitno je še ni v naši trgovini Confused
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 04.05.2010 19:06:19
Res je... zgleda bo treba počakat, da bo iPad na voljo v Evropi, predenj bo apple začel svoje aplikacije prodajat povsod.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #7   Objavljeno 05.05.2010 20:41:42
Rešitev so "iTunes gift card".

Jaz sem stvar do "pravega" slo app stora za ipad rešil tako. Predvsem zaradi iwork, drugih aplikacij pa nisem kupil veliko.

Se pa strinjam, da je v ameriškem app storu veliko lažje iskati aplikacije, predvsem top charts mi manjka Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #8   Objavljeno 05.05.2010 21:45:02
In kako do ''iTunes gift card''? Če hočem naročit preko neta, potem spet ne morem plačat v US store, ker ne gre skozi z našo kreditno kartico.
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #9   Objavljeno 05.05.2010 21:46:09
Mali oglasi, ebay...
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Žalec
Moški

Prispevek: #10   Objavljeno 05.05.2010 22:26:36
mikrohard je napisal/a:
Narediš si račun na slovenskem App Store-u? Tudi v našem App Store-u lahko dobiš iPad aplikacije...

tisti ki si lastimo ipada ter imamo tudi slovenski itunes account vemo da ne moremo gor na app store kr apple še ni dostavil ipada v eu in tako dolgo ne bomo mogli vlečt aplikacij dol! Edina možna rešitev so itunes gift card ali čakanje slab mesec (če bo vse posreči)
iPhone Developer

iPhone Developer

Ni navedeno

Prispevek: #11   Objavljeno 05.05.2010 22:29:03
A prav naprava te ne spusti na slovenski app store, čeprav je tudi nekaj iPad aplikacij gor? To pa nisem vedel...

Če z napravo ne moreš na slovenski itunes store, lahko pa aplikacijo kupiš na računalniku in jo potem syncaš...
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Žalec
Moški

Prispevek: #12   Objavljeno 05.05.2010 22:38:14
mikrohard je napisal/a:
A prav naprava te ne spusti na slovenski app store, čeprav je tudi nekaj iPad aplikacij gor? To pa nisem vedel...

Če z napravo ne moreš na slovenski itunes store, lahko pa aplikacijo kupiš na računalniku in jo potem syncaš...

svoj Slo. račun lahko zaženes in ko greš v app store ti zavrne in ne moreš v app store, v Usa račun gre bp.

tole varianto grem pa kr sprobat in poročam če bom lahko kupil kaj za ipada
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #13   Objavljeno 06.05.2010 05:14:32
Usa Gift card si kupi na ameriskem ebayu in prosi sellerja da ti kodo poslje po mailu. Na ta nacin se ognes nepotrebnemu cakanju. V itunsu si odpri usa account, pred registracijo se odlogiraj iz slovenskega racuna, prevekslaj na ameriskega, izberi si eno free aplikacijo, pri registraciji uporabi drugi mail, pri vnosu podatkov mora naslov v ameriki stimat do nule ( google maps ti bo pomagal). Namesto cifre kartica vtipkaj gift codo, in evo, kupil bos lahko tudi placljiva aplikacije. Nato si spedenaj se vpn( vceraj sem odprl temo kjer mi je pomagal do resitve en forumas, poisci si thread) in odprl se ti bo popolnoma novi svet
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Kamnik
Moški

Prispevek: #14   Objavljeno 06.05.2010 06:52:38
mknez je napisal/a:
Usa Gift card si kupi na ameriskem ebayu in prosi sellerja da ti kodo poslje po mailu. Na ta nacin se ognes nepotrebnemu cakanju. V itunsu si odpri usa account, pred registracijo se odlogiraj iz slovenskega racuna, prevekslaj na ameriskega, izberi si eno free aplikacijo, pri registraciji uporabi drugi mail, pri vnosu podatkov mora naslov v ameriki stimat do nule ( google maps ti bo pomagal). Namesto cifre kartica vtipkaj gift codo, in evo, kupil bos lahko tudi placljiva aplikacije. Nato si spedenaj se vpn( vceraj sem odprl temo kjer mi je pomagal do resitve en forumas, poisci si thread) in odprl se ti bo popolnoma novi svet

Ampak pazi! Jaz imam US iTunes in sem kupil GiftCard preko eBay-a a je bila neveljavna oz. ukradena (to so mi sporočili iz Appla) in so mi pobrali vse dobroimetje tudi par centov še od prej in zaprli račun(!). Po nekaj mailih so mi račun zopet omogočili, vendar brez dobroimetja ... logično.

Predlagam, da če poznaš koga v USA, mu pošlji keš in naj ti dejansko kupi kartico in sporoči kodo ... zihr je zihr.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #15   Objavljeno 06.05.2010 07:19:28
na daljavo te loh nategnejo, res je. Zato pa ne isci dalec najcenejšega ponudnika, raje žrtvuj dolar ali dva več in se oziraj za power sellerji in tipi ki si vsakodnevni kruh sluzijo s prodajo preko spleta. Navsezadnje je tudi tem tipom v interesu da obdržijo visok rating.

Jaz kupujem pri navadnem sellerju, njegov user name: goomba478, rating 100%, št. feedbackov 1423.

Znotraj 24 ur po plačilu me na mailu čaka koda Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani