Ogromen problem z recovery mode (spirit, blackra1n) | |||
Naredil sem jailbreak s Spiritom. Napisalo mi je da je jailbreakan in mi ga restartal. "Your iPhone will reboot and show you progress indicator." <-tega mi ni prikazalo. Nato je bil v recovery mode. Nisem vedel kaj naj naredim in sem hotel še jailbreakat z blackrainom. Napisalo mi je da je jailbreakan vendar zopet ko se je ponovno prižgal ni bilo nič. Vedno mi napiše v itunes da je v recovery mode in mi ga ne zazna. Prosim nujno za pomoč! telefon pa je iphone 3gs, 3.1.2. narejen po 42. tednu, kupljen na hrvaškem in bil pred tem vsem jailbreakan z blackra1nom. Hvala! |
|||
![]() |
|||
poskusi na novo naložit FW 3.1.2 nato jailbreake naredi z blackra šele nato , ko bo unloch, zaženi spirit. povej če bo šlo lp |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
spraqviš ipdone v dfu mode in restoraš na 3.1.2. |
|||
![]() |
|||
odpre se ti okenček, nato izbereš na disku FW in klikneš oki |
|||
![]() |
|||
ko držiš shift klikneš restore |
|||
![]() |
|||
Ali si shranil oz. poslal SHSH preko cydie ? V primeru da nisi, se lahko posloviš od unlocka. |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
To lahko rešiš z "hosts" v katere napiđeč vrstico in ne bo več preverjal na apple serverju. 74.208.105.171 gs.apple.com hosts pa najdeš v serch programu win |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Ta problem ki ga imaš ti je rešljiv v 10 minutah vključno z restorom iphona. lp |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Pri win je tako da obstaja v win sistemu skripta za priklaplanje na nat oz na določene naslove. Ko v to skripto vpišeš uno vrstico računalnik ne preverja preko appla ali je tvoj FW pravi. S tem ga brez problema restoraš. Predlagam da v google napišeš to kar ti ispiše itunes kot napako, pa boš dobil vsaj 10 zadetkov na to temo povej ali ti je ratal |
|||
![]() |
|||
če boš to naredu nimaš unlocka |
|||
![]() |
|||
1. Dol potegneš originalen iPhone 3Gs 3.1.2 firmware iz tega naslova: http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-7270.20091008.phn32/iPhone2,1_3.1.2_7D11_Restore.ipsw 2. Poiščeš "hosts" datoteko na tvojem Macu, ampak prvo boš moral prikazati vse skrite datoteke, to narediš tako, da greš v Terminal in vpišeš naslednji ukaz: defaults write com.apple.finder AppleShowAllFiles TRUE in potem še killall Finder, ter zapreš Terminal Datoteka "hosts" se nahaja v mapi Macintosh HD/etc/, urediš pa jo lahko kar s Text Editorjem, ki je že v Mac OS X vključen urejevalnik besedila. Za vrstico fe80::1%lo0 localhost vstaviš še vrstico 74.208.105.171 gs.apple.com in zadevo shraniš. Tako iTunes ne bo gledal na uradnih Apple iPhone update serverjih za posodobitve, saj podpisujejo uradno le 3.1.3 firmware. Potem restoreaš svoj iPhone z tistim 3.1.2 firmwareom, ki si ga prej snel, ter ga jailbreakaš z blackra1n, ki ga dobiš na www.blackra1n.com. Verjetno boš ga moral dvakrat, ker ponavadi traja dvakrat, da ga jailbreaka. Odklenil ga z jailbreakom ne boš, ker bo odklep predvidoma komaj junija zunaj. 3. Greš nazaj v Terminal, kjer vpišeš: defaults write com.apple.finder AppleShowAllFiles FALSE in potem še killall Finder, ter zapreš Terminal Upam, da ti uspe! LP -J |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() LP -J |
|||
![]() |
|||
Tako imam terminal: http://www.shrani.si/?1R/FY/3MULGoqn/screen-shot-2010-05-03-a.png To mi napiše ko hočem restorat: http://www.shrani.si/?3R/Hv/zclVCr6/screen-shot-2010-05-03-a.png |
|||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |