| ipod touch LED ekran?! | |||||

Kaj je to res da ma ipod touch že vbistvu 2gen led back-lit ekran?, ker sem malo prej gledo pri tech specs. tam pod environment podatki piše : Mercury-free LED-backlit display

| 
	|||||

Sej ga imajo tudi vsi iMaci in Apple cinema dosplay-i. Gre za to, da namesto neonke zaslon osvetljujejo ledice, ki so na robu ekrana. 

| 
	|||||

sej to vem kaj pomeni led, pa tud vem da majo vsi maci not, sam pač nism vedo da ma tud ipod touch ! 

| 
	|||||

A ni razlika med led backlight in pa led display?

Edit: je ja... A led backlit screen is a standard LCD but the backlight discharge tubes have been replaced with LED's. This should give longer screen life and lower power consumption compared to a standard discharge tube LCD screen. LED Screen uses a seperate LED for each coulor and pixel to directly emit the light avoiding the use of backlights completely. LED screens generally have far superior contrast ratios and very low latency and use even less power.  | 
	|||||

pa mater ste vsi pametni, jaz pač napišem kaj sem "novega" vido, vi pa mi začnete razlagat kaj je to led ekran!?!?!?!?!!? Bedaki! 

| 
	|||||

Ne ti men bedak Koga boli kur*c kaj si vidu in kaj ne. A zato rabis svojo temo pametnjakov  | 
	|||||

hehe, vazno da se da kregat pa nima veze o cem se gre  

| 
	|||||

dajte zaklenit to temo ! 

| 
	|||||

heh tuki glavnih ni več 

| 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |