Ma kter kakšno idejo ali pa rešitev, ker trenutno ga lahka uporablam kot navaden Ipod

Iphone 3G 8GB problem z Wi-Fi???? | |||
Ma kter kakšno idejo ali pa rešitev, ker trenutno ga lahka uporablam kot navaden Ipod ![]() |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Naj povem, da wireless ni deloval pri prej nameščenim 3.0 FW in sem bil prepričan, da je težava software-ske narave. Restoral sem po vseh pravilih na 3.1.3 FW preko Sn0wbreeze aplikacije, tako da mi ni update-alo Modem-a. Težava je sedaj v tem, se ne morem preko Cydia-e inštalirat Unlock-a, ker ne pridem na Internet! Obstaja kakršnakoli varianta, da se Unlock vključi že v sam FW restore, tako da bom potem lahko uporabljal vse skupaj čeprav ne deluje Wireless? Hvala v naprej! |
|||
![]() |
|||
Porocajta. |
|||
![]() |
|||
![]() Večkrat tudi Restoral in še vedno enako |
|||
![]() |
|||
![]() Drugace pa ce imas italijanski iphone restoraj preko itunes-a in izberi ibvezno set up as a new phone.. Ce imas hrvaskega.. Restoraj s custom firmwarom najbolje da ga naredis sam.. Lahko probas z razlicnimi programi. Spet obvezno da kliknes set up as new phone!! |
|||
![]() |
|||
Ali katerokoli orodje vsebuje Unlock - torej da mi potem ko izdelam Custom FW ni potrebno imeti Wi-Fi, da inštaliram še Unlock? Hvala v naprej |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |