Meni deluje? Probaj app na novo zagnati. Če pa še vedno ne dela, pa povej, kater OS imaš?
| Mobitel SMS App | |||||
Meni deluje? Probaj app na novo zagnati. Če pa še vedno ne dela, pa povej, kater OS imaš?
|
|||||
Deluje, hvala.
|
|||||
Verzija za OSX 10.6 ima sedaj dodano auto-update funkcionalnost, da mi ne bo več potrebno vsakega bugfixa in novih funkcionalnosti tukaj objavljati. Dobi se jo na istem linku kot prej.
|
|||||
Dodana "Monitor" funkcija...
Novo verzijo dobite na linku tukaj, ali pa preko update funkcije znotraj aplikacije (od verzije 1.0.3 naprej). http://msms.sledim.si/msms/MSMS_v1.0.4.zip (OS 10.6 only) |
|||||
Ej mikrohrad:) ti si čist preveč zagret. res noro. Vedno bolj nas presenečaš. Tole je res superca. btw: sledim.si .... tole je zanimiva in super stvar. A tole se da uporabit tudi z iphone-om? kot oddajnih gps signala? |
|||||
Sledim.si deluje z namensko napravo (made in slovenia
Sicer sem imel namen izdelati tudi iPhone aplikacijo, ampak sem to idejo opustil, ker je že preveč (dobre in zastonj) konkurence na tem področju. Mogoče bom za OS4.0 kaj naredil, ker bo podprta background lokacija... |
|||||
a bi bila opcija za SMS in monitor kot Widget? pomoje bi bilo to dosti bolje, čeprav je že sedaj suppeeeer!!
|
|||||
Opcija je... ampak ne z moje strani (ne uporabljam dashboarda). Lahko pa naredi kdo, ki obvlada Javascript, CSS, HTML... od Mobitela web service je vsem na voljo.
|
|||||
Kolk pa stane ta namenska naprava? |
|||||
Cena zavisi od tega, koliko se jih naroči (ker se "še" ne proizvajajo serijsko). Mislim, da je bila zadnjič cena za naročilo enega okoli 300€.
|
|||||
Pohvalno!
P.S.: Po skiki sodec tudi ti komaj cakas da bom 1.5 da se resetira internet na 0MB |
|||||
Na slikci sem umetno napihnil količine, da se lepo vidijo barve
|
|||||
Mikrohard, super si!!!BRAVO!!!
|
|||||
MEGA!!! Carsko, res!
Morda bi lahko bila aplikacija tudi kot widget na dashboardu... vsekakor pa se šenkanemu konju ne gleda v zobe, tako da pohvale! |
|||||
Bi se dalo prosim naredit še bi kazalo koliko sporočil si napisal npr. 1, 2, 3 tako kot je v Mobiyelovi aplikaciji za WIN!
|
|||||
OK, zdaj se bom osmesil... Kje pridem do statistike zakupljenih količin?
|
|||||
Window/Monitor, ali pa CMD+2...
|
|||||
Prisezem, da sem 3 x pogledal v Window meni, pa nisem videl. Ah...slep sem.. Hvala, super stvar.
|
|||||
predlog: namesto okenca o uspešnosti poslanega sporočila naj se predvaja isti zvok kot če pošljem email v mailu.
|
|||||
predlog: namesto okenca o uspešnosti poslanega sporočila naj se predvaja isti zvok kot če pošljem email v mailu.
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |