probal sem: restore, terminal, red sn0w, igo,sygic,tomtom, pushfix
ne dela: gps
you tube in wifi mi delata že skoz
telefon je tovarniško odklenjen
| iPhone 3G - ne dela gps | |||||||||
probal sem: restore, terminal, red sn0w, igo,sygic,tomtom, pushfix
ne dela: gps you tube in wifi mi delata že skoz telefon je tovarniško odklenjen |
|||||||||
pol pa probi nejailbrejkan restore.
|
|||||||||
sam še to me zanima kje vi dobite software 3.1.2 , ker men se zdi moj mal sumljiv
|
|||||||||
vse to sem probal in po tolikšnem času se že sprašujem če ni kriva antena. gps ne dela in wifi je slab oz. niha tudi v sobi z anteno: 1. resteroran 2. jailbrekan preko blackra1n 3. jailbrekan preko redsnow 4. z instalirnam fixom (npr. youtube fix 3) 5. tudi network settings sem resetiral, šel ven za več kot 20 minut na odprto Torej sploh ne vem kaj še naj naredim. |
|||||||||
pozabi gps ker iphone ga praktično nima oz. je neuporaben. ostali v glavnem fantazirajo. za resno uporabo ta gps enostavno ni.
|
|||||||||
aja? zakaj ga pol jest uporabljam za navigacijo na terenskem delu v lj...
|
|||||||||
Meni GPS dela perfektno.
|
|||||||||
očitnmo maš res neki hardversko okvaro. garancija? |
|||||||||
Očitno imaš ti tudi probleme, katere se ti pa ne ljubi reševat. Meni dela brez kakršnih koli težav, kot verjetno tudi večini. Uporabljam ga tako za vožno, tek in letenje. |
|||||||||
pol mi pa samo odgovorite zakaj je TT naredil nosilec z GPS če tako perfektno dela? Imam 3G in 3GS pa je oboje en drek od GPSa.
|
|||||||||
Nihče ni rekel , da PERFEKTNO dela. Dela pa dobro in tega ni oporekati. Testiral sem na svojem 3GS Navigon in iGO. Zraven sem postavil dejansko navigacijo od garmina in še eno , pa je na vseh zadevah teklo kot se spodobi, brez "lovljenja" signala in nevemkajše.. Je pa res, da je potrebno imet telefon ob vetrobranskem steklu na nosilcu, ne pa na sedežih, v rokah in podobno.. TOMTOM je izdal nosilec preprosto zato, ker itak nosilec potrebuješ za spodobno navigiranje v avtu, če pa zraven dodajo še "ojačevalec", se bo pač stvarca tržila, kajne.. Niti pod razno pa to ne pomeni, da je telefon brez tega neuporaben!!
|
|||||||||
žal ne več. sem pa našel tole: http://www.iphone-servis.si in mislim da jim bom nesel pogledat. ker men je prej prfektno deloval. Sem šel z Navigonom za foro do Paga in je vse super deloval! (razen da je baterijo pil ko nor |
|||||||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4, 5 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |