2G Crash aplikacij | |||
Uporabljam iPhone 2G, do pred kratkim sem imel 2.x.x SW, danes pa sem zaradi težav tam nadgradil na 3.1.3, a ni nič boljše. Problem? Po 2eh sekundah se zaprejo naslednje aplikacije: Safari, Cydia ter Mail (po upgrejdu). Iskal sem že po forumu, kako popraviti vendar zaenkrat ni nič delovalo. SSH ne znam uporabljati, z iPhone browser pa ne morem dostopati do naprave, ker ne najde itunesmobiledevice.dll, da bi lahko pobrisal neke zadeve, preko katerih bi uspodobil Cydio. Težave so se pojavile (sklepam) po instalaciji "essential upgrades" iz cydie pred upgrejdom na 3.1.3. Prav tako je prenehal delovati zunanji zvočnik, a dvomim da je težava povezana. Kakršnakoli pomoč bi bila dobrodošla. Hvala. |
|||
![]() |
|||
2.) Če si naredil restore... ali si kasneje izbral resotre from backup, ali setup as new phone? (restore from backup = NOT OK) Upgrade ali restore from backup ti namreč povrne vse nastavitve od prejšne verzije software-a in s tem vrne tudi vse morebitne težave, ki si jih prej imel. To je v bistvu edin možen vzrok, ki ga jaz vidim... |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Med upgrejdom sem izbral Restore. Morem torej še enkrat po tem postopku? http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=7436 Kako pa ohranim kontakte in hkrati izberem set up as new phone? |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Edit: Set up as new phone je rešil težave zaenkrat, bom videl kako bo, ko se povežem na Cydio in spravim stvari nazaj v stanje kot je bilo. P.S. Zvočnik bo verjetno potreben obiska pri serviserju...kdo ve kakšna je približna cena za menjavo? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |