kje vnesem promo kodo in kako?
| iLoterija - rezultati iger na srečo | |||||
kje vnesem promo kodo in kako?
|
|||||
Na ameriškem App Store-u pod redeem. Ampak če je še do sedaj nisi, so vse že uporabljene.
|
|||||
Dvomim, da bi fantom uspelo porabit NOV paketek kod v pol ure...
|
|||||
Aja... sorry... nisem opazil, da so nove kode (sem šel direktno na 2. stran).
|
|||||
Še kakšne promo kode ?
|
|||||
a je sploh kdo kupil aplikacijo?
poleg mene? |
|||||
Jst.
|
|||||
a že maš oslovska ušesa? meni namreč že rastejo rastejo malo... |
|||||
Imam eno vprašanje:
ali se lahko uredi, da aplikacija nebi prikazovala 3-jke kot dobitek? Ker dobitek je šele 3+1 |
|||||
Prosim če mi lahko napake in pripombe pošlješ kar na mail, ker ne spremljam toliko foruma. Pošlji primer, kjer ti registrira "3" kot dobitek (če misliš zelene kljukice, te še ne pomenijo dobitka). |
|||||
Danes sem kupil aplikacijo. Vsecno.
Me pa zanima kdaj bo prisla nova verzija? Glede vnasanja bi lahko bilo bolj urejeno - 10 polj na 1 listek ce razumes.. Lp! |
|||||
Kaj se dogaja z aplikacijo?
Na iOS 5.0 se sesuva .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Meni ta aplikacija ze nekaj casa ne dela... Sicer jo redko uproabljam... nestabilno delovanje sem opazil enkrat poleti, ko sem vplacal en listk in sem hotel vnesti pa ni slo... |
|||||
iOS5 fix je že poslan v appstore in čaka na review.
|
|||||
Odlična novica!
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
.. and it works! :bravo:
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Dela ja.
Tale aplikacija je pomoje najslabsa izmed vseh, ki sem jih kupil. Na zacetku je obljubljal podporo da bos slikal listek in se bodo izpisale stevilke (nic od tega), retina podpore se vedno ni pa je iPhone 4 zunaj ze od prejsnega Junija... #fail |
|||||
+1 |
|||||
Sem jo nalozil danes... in sicer sesuje se ne... listka pa se vseeno ne da dodati ... Vsaj meni ne uspe ...
|
|||||
jaz sem jo včeraj naložil in je spoh ne morem odpret
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2, 3, 4 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |