Zanima me ena stvar, našel sem na internetu iphone 3G 16gb bele barve star 2 leti, kupljen pri tušu za zelo dobro ceno. Pa me zanima ali je tuš prodajal bele iphone 16gb?-3g mislim
lp

| iphone tuš- vprašanje | |||||

Zanima me ena stvar, našel sem na internetu iphone 3G 16gb bele barve star 2 leti, kupljen pri tušu za zelo dobro ceno. Pa me zanima ali je tuš prodajal bele iphone 16gb?-3g mislim

lp  | 
	|||||

Kolk jaz vem 2 leti ne more bit star... 

| 
	|||||

Lahko je 21 mesecev   

| 
	|||||

Kot je meni znano ni bilo belih za dobit. Samo crni. Lahko da se motim. 

| 
	|||||

Jaz ga kupim. Kolk je star, cena?  | 
	|||||

ali tuš prodaja zaklenjene ali odklenjene iphone? 

| 
	|||||

baje da italjanske, odklenjene. 

| 
	|||||

italjanske - torej tovarniško odklenjene (lahko mirne duše nadgrajuješ software...)   

| 
	|||||

ok, super hvala! 

| 
	|||||

Ma kdo naročnino pri tušmobilu, 50, pa ne rabi vzet telefona, da b ga men uzel, seveda mu nekaj dodatno plačam  

Info zs;)  | 
	|||||

prodajajo tudi zaklenjene, vsaj vcasih so jih.. tako da pred nakupom le pobrskaj po cydia ce ima unlock instaliran.. 

| 
	|||||

Klical sem na tušmobil in so mi povedali da so baje tovarniško odklenjeni, ker programsko odklenjenega niti nebi kupoval.(updates po želji...) Je pa vprašanje, če mi je tista baba ki se je oglasla prav povedala. Se nebi čudil da je kar nabijala, ker ni imela kej dosti pojma, tako kot vsi tile svetovalci pri vse operaterjih, jim ni čist jasn kaj jih sprašuješ  | 
	|||||

100% so prodajal 3G programsko odklenjene.. za 3GS pa ne vem ce so al ne..

tko da pred nakupom res najbolje pogledat cydio pa takoj ves na cem si..  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |