Jabuk
PROBLEM Z SMS-i
Jabuček

Jabuček

Kraj: Celje
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 26.03.2010 14:04:13
PROBLEM Z SMS-i
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo mojstri!

Svoje vprašanje sem objavil že pod temami,ki se tičejo tega problema,vendar zaenkrat tam nisem dobil odgovora,zato sem objavil novo temo.
Tut jst mam problem....nadgradil iPhone na verzijo 3.1.3. in imam problem z sms-si.Ko napišem sms,ga poskusim poslat,in čez par sekund,ko pritisnem SEND,me vrže ven iz aplikacije za SMS-e......zadnje čase mam problem tudi z omrežjem....sem na TUŠ-mobilu,pa mi precejkrat telefon napiše,da ni omrežja.Ves čas imam na ikoni za signal napisano Mobitel,vendar ko kličem,me vrže na TUŠ mobil....to se prej ni dogajalo....

Ima kdo kak nasvet še glede tega?
Hvala
lp
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ruše
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 26.03.2010 14:31:20
Glede SMS:

Si slučajno po nadgradnji na 3.1.3 , skopiral sms-legacy in sms s pomočjo winscp na iphone? Če si, pa če želiš imet shranjene sse, je edina dobra zadeva itextuploader iz cydije. Najprej jih backupaš z itextupl. , nato z winscp pobrišeš sms-legacy in sms datoteki, nato pa narediš restore z itextupl.

Isti problem je pri kolendarju. Sem danes želel ročno vnest nekaj, pa kliknem DONE, pa ni blo nič. Nato naredim v outlooku, pa syncam in javi error (nekaj z mapping...). Pol pa se spomnim, da sem si skopiral backup prek winscpa, grem to pobrisat in že dela koledar.

Glede omrežja pa ne vem.Malo več napiši. Maš ipcc od tuša in od mobitela?
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 26.03.2010 14:52:39
Sms-e sem si backupal z iPhone explorerjem....prekopiral dol v mapo....po posodobitvi pa skopiral nazaj....ne vem pa kaj je sms-legacy?

Kar se tiče omrežja...ipcc datotek nism še nč nalagu...samo potegnu dol slovenske ikone omrežij...pa slovenski datum in to je to....
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 26.03.2010 15:03:51
če si nasnel gor backup file pol ti verjetno pravice ne štimajo (chmod) Rolling Eyes
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Kraj: Ruše
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 26.03.2010 15:28:17
Matador je napisal/a:
Sms-e sem si backupal z iPhone explorerjem....prekopiral dol v mapo....po posodobitvi pa skopiral nazaj....ne vem pa kaj je sms-legacy?

Kar se tiče omrežja...ipcc datotek nism še nč nalagu...samo potegnu dol slovenske ikone omrežij...pa slovenski datum in to je to....

sms-legacy je fajl, ki je poleg fajla sms v mapi SMS.Sej pravim, da najprej naredi backup smsov z itextuploader, nato pa zbriši sms in sms-legacy, nato pa restoraj smse prek itextuploaderja.
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 26.03.2010 16:17:30
Ok...se pravi,če sm prav razumel,potegnem dol itextuploader,shranim prek tega sms-e,jih pobrišem (lahko to nardim prek iPhone explorer?) in nato restoram telefon in jih naložim nazaj z uploaderjem?

Hvala
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani