Jabuk
1.1.3 upgrade
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 18.03.2010 13:51:14
1.1.3 upgrade
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo!

Imam vprasanje glede nadgradnje. Doma imam se en stari jailbreakan iphone 2G. Lani mi je crknil touch in sem eno leto cakal, da bodo cene padle in ga bom dal nato popravit. No, cene niso padle in za 100 EUR so mi ga popravili. Je pa gori se vedno FW 1.1.3. Prijatelji, ki so svoje stare iPhone posodobili so rekli, da jim zdaj dela pocasneje in da bolj zre baterijo. Tako sem nekaj casa ostal na svojih 1.1.3 vendar pa so tezave z aplikacijami in instalerji in sploh vsem. Zdaj sem se vseeno odlocil, da ga posodobim. Mi lahko kdo svetuje na kateri firmware bi ga posodobil, ce to sploh lahko sam izberem? S katerim programom? Z iTunesom mi novi 3GS sicer hoce posodobiti na 3.1.3 pa se ne dam. Kaj tega 2G bo tudi hotel? Ali je mozno posodabljati tudi na starejše verije? Mogoce ni smiselno, da bi 3 leta star telefon posodobil na FW, ki je pripravljen za novega....Ve kdo za kak tutorial? Dosti vprašanj.

Lp
Bojan
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Maribor
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 18.03.2010 20:23:34
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=4255
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 19.03.2010 19:10:56
Hvala. Bom se malo razmislil...

BK
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani