NAKUP iPHONE-a! TUŠ? ITALIJA? HRVAŠKA? AVSTRIJA?
|
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #81 Objavljeno 27.12.2009 22:57:33 |
|
Zanima me kako je s tuševim iphonom 3g 16gb. Za punco bi kupil namreč iphone, ki je bil kupljen na tušu in je odklenjen. Lastnik ga trenutno uporablja na simobilovem omrežju, ona bi ga na mobitelovem.
Se pri tem pojavljajo problemi (ni signala, se zaklene, ko se izprazni baterija,...) ali pa pač moraš samo pazit, da si ga po pomoti ne upgrejdaš, ko še ni odklepa zunaj?
|
 |
Jabi
Kraj: Maribor |
|
 |
|
Prispevek: #82 Objavljeno 10.01.2010 12:49:41 |
|
iPhone 3GS (odklenjen) sem kupil v Avstraliji. Cena je bila ugodna, letna garancija pa velja le Down under. Ker bom v prihodnjem letu ponovno potoval na južno poloblo, bom za morebitno večjo okvaro lahko uveljavljal garancijo.
Zanima me, ali ima kdo izkušnje s prenosom podatkov iz drugega GSM na iPhon? Sam imam Omnio, ki jo - mimogrede - Mobitelova storitev Rokovnik ne podpira!
|
 |
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #83 Objavljeno 17.03.2010 13:22:29 naročilo iz tujine |
|
Če koga zanima slučajno, bom nasljedni teden naročil preko prijatelja nekaj teh iphonov. In sicer iphone 3gs 16gb in 32gb euro space never locked (torej iphone namenjeni posebaj samo za evropski trg). Prodal mi bo po ugodni ceni in sicer za 16gb za 470evrov, 32gb pa za 540evrov. Zraven je tudi enoletna apple garancija. Prosim sporočite če je kdo interesant, kajti več nas bo cenejša bo poštnina.
|
 |
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #84 Objavljeno 17.03.2010 13:54:26 Re: naročilo iz tujine |
|
j4n3z je napisal/a: | Če koga zanima slučajno, bom nasljedni teden naročil preko prijatelja nekaj teh iphonov. In sicer iphone 3gs 16gb in 32gb euro space never locked (torej iphone namenjeni posebaj samo za evropski trg). Prodal mi bo po ugodni ceni in sicer za 16gb za 470evrov, 32gb pa za 540evrov. Zraven je tudi enoletna apple garancija. Prosim sporočite če je kdo interesant, kajti več nas bo cenejša bo poštnina. |
Iz Anglije pridejo? In z mednarodno Apple garancijo? To misliš?
|
 |
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #85 Objavljeno 17.03.2010 14:41:41 Re: naročilo iz tujine |
|
d23 je napisal/a: | j4n3z je napisal/a: | Če koga zanima slučajno, bom nasljedni teden naročil preko prijatelja nekaj teh iphonov. In sicer iphone 3gs 16gb in 32gb euro space never locked (torej iphone namenjeni posebaj samo za evropski trg). Prodal mi bo po ugodni ceni in sicer za 16gb za 470evrov, 32gb pa za 540evrov. Zraven je tudi enoletna apple garancija. Prosim sporočite če je kdo interesant, kajti več nas bo cenejša bo poštnina. |
Iz Anglije pridejo? In z mednarodno Apple garancijo? To misliš? |
ja vendar pridejo iz USA.
|
 |
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #86 Objavljeno 17.03.2010 15:09:26 |
|
Ponavad je to nateg, Apple baje nima mednarodne garancije za iPhone, in če so iz ZDA, kak so lahk unlocked?
Mal ti naj pokaže kje piše da je mednarodno pa take fore
|
 |
Stevie Jabuk
Kraj: Ljubljana |
|
 |
|
Prispevek: #87 Objavljeno 17.03.2010 15:36:42 |
|
d23 je napisal/a: | Ponavad je to nateg, Apple baje nima mednarodne garancije za iPhone, in če so iz ZDA, kak so lahk unlocked?
Mal ti naj pokaže kje piše da je mednarodno pa take fore |
Jst tut tko mislm 
|
 |
Stevie Jobs
Kraj: Kamnik |
|
 |
|
Prispevek: #88 Objavljeno 17.03.2010 16:06:18 Re: naročilo iz tujine |
|
j4n3z je napisal/a: | Če koga zanima slučajno, bom nasljedni teden naročil preko prijatelja nekaj teh iphonov. In sicer iphone 3gs 16gb in 32gb euro space never locked (torej iphone namenjeni posebaj samo za evropski trg). Prodal mi bo po ugodni ceni in sicer za 16gb za 470evrov, 32gb pa za 540evrov. Zraven je tudi enoletna apple garancija. Prosim sporočite če je kdo interesant, kajti več nas bo cenejša bo poštnina. |
Bal, bla, bla... natega!
Kupi v Italiji ... se boš izognil mnogim težavicam in uram na forumih.
|
 |
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #89 Objavljeno 17.03.2010 19:04:23 |
|
Kakor želite, saj itak jih bom nekaj zraven naročil da jih bom lahko nekaj prodal, glede unlocka, nevem točno v čem je razlika factory unlocked in never locked. Samo so cene iphonov ki so never locked so dražje kot pa factory unlocked (vsaj to kaj sem gledal na ebayu) Glede garancije, za te euro space never locked telefone obstaja garancija v evropi in sicer jo lahko uveljaviš v vsakem apple store razen v Angliji (nevem v čem je finta). Aja pa glede nategov oziroma scamerjev sem zelo dobro seznanjen. Kajti vse kaj naročam z tujine naročamo preko escrowa ali pa preko odvetnikov.
|
 |
Jabuček
|
|
 |
|
Prispevek: #90 Objavljeno 17.03.2010 19:34:39 |
|
j4n3z je napisal/a: | Kakor želite, saj itak jih bom nekaj zraven naročil da jih bom lahko nekaj prodal, glede unlocka, nevem točno v čem je razlika factory unlocked in never locked. Samo so cene iphonov ki so never locked so dražje kot pa factory unlocked (vsaj to kaj sem gledal na ebayu) Glede garancije, za te euro space never locked telefone obstaja garancija v evropi in sicer jo lahko uveljaviš v vsakem apple store razen v Angliji (nevem v čem je finta). Aja pa glede nategov oziroma scamerjev sem zelo dobro seznanjen. Kajti vse kaj naročam z tujine naročamo preko escrowa ali pa preko odvetnikov. |
kere buče.... No, če boš imel kaj viška, po teh cenah kupim vse:)
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #91 Objavljeno 18.03.2010 08:03:52 |
|
j4n3z je napisal/a: | Kakor želite, saj itak jih bom nekaj zraven naročil da jih bom lahko nekaj prodal, glede unlocka, nevem točno v čem je razlika factory unlocked in never locked. Samo so cene iphonov ki so never locked so dražje kot pa factory unlocked (vsaj to kaj sem gledal na ebayu) Glede garancije, za te euro space never locked telefone obstaja garancija v evropi in sicer jo lahko uveljaviš v vsakem apple store razen v Angliji (nevem v čem je finta). Aja pa glede nategov oziroma scamerjev sem zelo dobro seznanjen. Kajti vse kaj naročam z tujine naročamo preko escrowa ali pa preko odvetnikov. |
In ko te nategnejo, ti ODVETNIK naredi kaj??? Ker odvetniki so zastonj.. AJA, v družini jih imaš, pardon 
|
 |
Stevie Jobs
|
 |
|
Prispevek: #92 Objavljeno 18.03.2010 08:14:01 |
|
HAHAHAHA ... tale z odvetniki je dobra!!!!
|
 |
Stevie Jobs
|
|
 |
|
Prispevek: #93 Objavljeno 18.03.2010 08:50:37 |
|
Razlika med "Factory unlocked" in "never locked" je v tem, da vsak Nigerijec pač malo po svoje napiše 
|
 |
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #94 Objavljeno 18.03.2010 10:04:20 |
|
Hjoj vi kuj pišite kaj hočete, men je vseeno, ko jih bom dobil jih bom dal le tistim ki so mi napisali kaj spodbudnega. Če še pa niste slišali za escrow attorney oziroma plačilo preko dveh odvetnikov, pa vam jaz nisem kriv. Ja seveda ni ecsrow in attorney zastonj, je pa veliko bolše kot pa plačilo ob prevzemu oziroma COD. Zakaj pa je bolše escrow kot pa denar ob prevzemu pa malo sami premislitie čemu se lahko izognete in prihranete veliko denarja. Tisti kateri želi imeti kakšnega mi naj piše na PM, kajti tukaj nimam jaz dobenega dobička, vsaj prvo pošilko ne.
|
 |
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #95 Objavljeno 18.03.2010 10:15:24 |
|
tomazpog je napisal/a: | j4n3z je napisal/a: | Kakor želite, saj itak jih bom nekaj zraven naročil da jih bom lahko nekaj prodal, glede unlocka, nevem točno v čem je razlika factory unlocked in never locked. Samo so cene iphonov ki so never locked so dražje kot pa factory unlocked (vsaj to kaj sem gledal na ebayu) Glede garancije, za te euro space never locked telefone obstaja garancija v evropi in sicer jo lahko uveljaviš v vsakem apple store razen v Angliji (nevem v čem je finta). Aja pa glede nategov oziroma scamerjev sem zelo dobro seznanjen. Kajti vse kaj naročam z tujine naročamo preko escrowa ali pa preko odvetnikov. |
In ko te nategnejo, ti ODVETNIK naredi kaj??? Ker odvetniki so zastonj.. AJA, v družini jih imaš, pardon  |
Evo da ti osvežim malo tvojo pomankljivo znanje. Ti plačaš svojemu odvetniku denar, ki ga moreš plačati za robo, on sporoči odvetniku od prodajalca, da sem nakazal denar. Moj odvetnik drži denar tako dolgo pri sebi dokler jaz ne dobim robe. Ko jo dobim in jo pregledam in vidima da je vse vredu, sporočim to odvetniku ta pa nakaže denar prodajalcu. Če roba ne pri spe oziroma je neprimerna vsebina jo pošlem nazaj in dobim denar nazaj. Ja pa odvetniki niso zastonj in ne, dragi tudi ne pri tem načinu plačila.
|
 |
Stevie Jobs
|
 |
|
Prispevek: #96 Objavljeno 18.03.2010 11:26:26 |
|
j4n3z je napisal/a: | tomazpog je napisal/a: | j4n3z je napisal/a: | Kakor želite, saj itak jih bom nekaj zraven naročil da jih bom lahko nekaj prodal, glede unlocka, nevem točno v čem je razlika factory unlocked in never locked. Samo so cene iphonov ki so never locked so dražje kot pa factory unlocked (vsaj to kaj sem gledal na ebayu) Glede garancije, za te euro space never locked telefone obstaja garancija v evropi in sicer jo lahko uveljaviš v vsakem apple store razen v Angliji (nevem v čem je finta). Aja pa glede nategov oziroma scamerjev sem zelo dobro seznanjen. Kajti vse kaj naročam z tujine naročamo preko escrowa ali pa preko odvetnikov. |
In ko te nategnejo, ti ODVETNIK naredi kaj??? Ker odvetniki so zastonj.. AJA, v družini jih imaš, pardon  |
Evo da ti osvežim malo tvojo pomankljivo znanje. Ti plačaš svojemu odvetniku denar, ki ga moreš plačati za robo, on sporoči odvetniku od prodajalca, da sem nakazal denar. Moj odvetnik drži denar tako dolgo pri sebi dokler jaz ne dobim robe. Ko jo dobim in jo pregledam in vidima da je vse vredu, sporočim to odvetniku ta pa nakaže denar prodajalcu. Če roba ne pri spe oziroma je neprimerna vsebina jo pošlem nazaj in dobim denar nazaj. Ja pa odvetniki niso zastonj in ne, dragi tudi ne pri tem načinu plačila. |
Še enkrat: HAHAHAHAHA ... bi že bil v ITA in kupil v tem času ... HAHAHAHA
|
 |
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #97 Objavljeno 18.03.2010 14:21:45 |
|
faganel je napisal/a: | j4n3z je napisal/a: | tomazpog je napisal/a: | j4n3z je napisal/a: | Kakor želite, saj itak jih bom nekaj zraven naročil da jih bom lahko nekaj prodal, glede unlocka, nevem točno v čem je razlika factory unlocked in never locked. Samo so cene iphonov ki so never locked so dražje kot pa factory unlocked (vsaj to kaj sem gledal na ebayu) Glede garancije, za te euro space never locked telefone obstaja garancija v evropi in sicer jo lahko uveljaviš v vsakem apple store razen v Angliji (nevem v čem je finta). Aja pa glede nategov oziroma scamerjev sem zelo dobro seznanjen. Kajti vse kaj naročam z tujine naročamo preko escrowa ali pa preko odvetnikov. |
Evo da ti osvežim malo tvojo pomankljivo znanje. Ti plačaš svojemu odvetniku denar, ki ga moreš plačati za robo, on sporoči odvetniku od prodajalca, da sem nakazal denar. Moj odvetnik drži denar tako dolgo pri sebi dokler jaz ne dobim robe. Ko jo dobim in jo pregledam in vidima da je vse vredu, sporočim to odvetniku ta pa nakaže denar prodajalcu. Če roba ne pri spe oziroma je neprimerna vsebina jo pošlem nazaj in dobim denar nazaj. Ja pa odvetniki niso zastonj in ne, dragi tudi ne pri tem načinu plačila. |
Še enkrat: HAHAHAHAHA ... bi že bil v ITA in kupil v tem času ... HAHAHAHA |
Hm,.. kaj pa je tukaj smešnega, če smem vrpašati? Ja res bi bil že nazaj v tem času, kaj pa bencin pa ko bom hotel uveljavti garancijo pa se bom mogo spet nazaj v Italijo vozit pa potem ko bo prišel z garancije pa se bom mogo spet tja vozit. Saj me potem na koncu pride cenej in hitreje če ga dam popravit v sloveniji.
|
 |
Jablanator
|
|
 |
|
Prispevek: #98 Objavljeno 18.03.2010 16:58:04 |
|
@j4n3z Haha ti si pa res pravi talent, sploh ni razlike med never locked in factory unlocked, saj gre za eno in isto stvar.
To je nateg že v prvi vrstici (beri naslovu; never locked)
Spravi se k sebi. Bljižnic ni! Dobiš mogoče kakih 100€ v kakšnih "eksotičnih" državah, vež pa zagotovo ne 
|
 |
Jabček
|
|
 |
|
Prispevek: #99 Objavljeno 18.03.2010 17:40:48 |
|
4Less je napisal/a: | @j4n3z Haha ti si pa res pravi talent, sploh ni razlike med never locked in factory unlocked, saj gre za eno in isto stvar.
To je nateg že v prvi vrstici (beri naslovu; never locked)
Spravi se k sebi. Bljižnic ni! Dobiš mogoče kakih 100€ v kakšnih "eksotičnih" državah, vež pa zagotovo ne  |
Če ti tako praviš, samo nekaj ti povem, sem pred časom naročil ipod 64gb 3g dobil sem jih po tako nizki ceni da še sam ne morem verjet, zdaj jih prodajam za 238 evrov pa imam kar vlki dobiček. Hvala za obrazložitev glede teh unlockov ker sem sam bil že zmeden. Aja pa če koga zanima ta stran, so zelo zanesljivo podjetje sem že sam naročil pri njih, iphone 3gs 16gb dobiš za 420 evrov vendar zaklenjenega, ti pa ga tudi odlkenejo z doplačilom 11 evrov. http://www.iphones-2u.com . Ja vem garancija velja samo v angliji, zato pa sem zdaj našel drugega dobavitelja.
Pa prosim ne več pljuvat po meni. Ko bom dobil, bom sproročil.
|
 |
Stevie Jobs
|
 |
|
Prispevek: #100 Objavljeno 18.03.2010 18:36:30 |
|
j4n3z je napisal/a: | faganel je napisal/a: | j4n3z je napisal/a: | tomazpog je napisal/a: | j4n3z je napisal/a: | Kakor želite, saj itak jih bom nekaj zraven naročil da jih bom lahko nekaj prodal, glede unlocka, nevem točno v čem je razlika factory unlocked in never locked. Samo so cene iphonov ki so never locked so dražje kot pa factory unlocked (vsaj to kaj sem gledal na ebayu) Glede garancije, za te euro space never locked telefone obstaja garancija v evropi in sicer jo lahko uveljaviš v vsakem apple store razen v Angliji (nevem v čem je finta). Aja pa glede nategov oziroma scamerjev sem zelo dobro seznanjen. Kajti vse kaj naročam z tujine naročamo preko escrowa ali pa preko odvetnikov. |
Še enkrat: HAHAHAHAHA ... bi že bil v ITA in kupil v tem času ... HAHAHAHA |
Hm,.. kaj pa je tukaj smešnega, če smem vrpašati? Ja res bi bil že nazaj v tem času, kaj pa bencin pa ko bom hotel uveljavti garancijo pa se bom mogo spet nazaj v Italijo vozit pa potem ko bo prišel z garancije pa se bom mogo spet tja vozit. Saj me potem na koncu pride cenej in hitreje če ga dam popravit v sloveniji. |
Aja, ker bi drugače nesel na servis tu in uveljavljal garancijo????
Odklenejo ti ga za 11 EUR ... a se ti hecaš? Kako boš pa brezskrbno nadgrajeval OS????
Dej se zresni (res me zanima koliko si star "da još veruješ u deda mraza...") ...
|
 |