| vesolje je napisal/a: | ||
ne. |
Tudi meni ne. Ze od vceraj.
| iMAc 27" nakup in trenutno stanje | |||||||
Tudi meni ne. Ze od vceraj. |
|||||||
Kupil in mir... Zadovoljen ful:) komaden ekran:)))
|
|||||||
Kje? Za koliko? Kateri model? |
|||||||
BigBang,
iMac27" 3.0 core 2 duo (?ez glavo dovolj za moje potrebe) 1630 EUR + 100 EUR dodatna garancija za 3 leta... |
|||||||
pri EPL jih imajo cel "tovornjak" na zalogi: včeraj so imeli še dva Core i7, nekaj Core i5 in cel kup osnovnih... cene pa zelo konkurenčne - me je kr zamikal en i7.
|
|||||||
tudi jaz sem nabavil 27" z i5
zadeva res špila |
|||||||
a je možno imac 21,5 z intelom i5
|
|||||||
Včeraj dobil 27" i7 zadeva res špila
|
|||||||
jaz si bom verjetno omislil mbp 15 pa dodaten ekran ene 24. ker veliko nosim okoli za doma pa pase velik ekran.
|
|||||||
a to pomeni, da se že da dobit apple z novimi pomnilniki, kakšna je pa cena? Če ne a ma že kdo informacijo kdaj pridejo novi modeli, jest že komej čakam
|
|||||||
|
|||||||
Meni se zdi fenomenalen
|
|||||||
uh cena pa taka...bomo še vidl kako bo do poletja z 4g pa če bo kšn nov mac pršu...
|
|||||||
tut mene je totalno zrajcu 27"... pa zej bo padlo nekaj denarja pa je že po malem čas da nabavim nekaj.... tut do avgusta ne bom čakal verjetno. bi pa enega takega s čimboljšo grafo...
|
|||||||
Ja, jaz tudi načrtujem prodati iMac in kupiti MBP 15" + Cinema Display. Po govoricah sodeč je možnost, da Apple jutri predstavi nove MBPje.
|
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |