Nisem zasledila teme in me zanima sledeče....
Kakšna je kaj nevarnost nakupa iPhone-a preko ebaya? Z paypalom. Ali sem lahko sigurna da bom telefon v resnici dobila ali ne?
| Ebay&Iphone | |||||||
Nisem zasledila teme in me zanima sledeče....
Kakšna je kaj nevarnost nakupa iPhone-a preko ebaya? Z paypalom. Ali sem lahko sigurna da bom telefon v resnici dobila ali ne? |
|||||||
Kako da ni debate na to temo? V tej sekciji je mogoče res ni...poglej malo nižje na forumu. |
|||||||
Treba razumet če je punca
|
|||||||
ti si pa sliko zmanjši!
|
|||||||
Ziv, Ni dobr kupvt prek interneta brez da prvo videš stvar...nikol neveš kdo te bo nategnu...Če je kšna trgovina mogoče še...sam neveš kaj bodo uni poštarji delal stem paketom ki bo notri iphon...Se splača kupit v italiji...ne hrvaški!!! Tovarniško odklenjen... lp |
|||||||
Oprosti, ker se mi ni dalo iskat po vsem temah. In ne rabiš žalit punc, ker se moški dostikrat izkažete za neumenjše. P.S.: Sem rjavolaska in ne blont. Lp |
|||||||
res je
|
|||||||
Hvala za odgovor. Se še najdejo prijazni fantje |
|||||||
Oh dej ga mal manj seri no, ebay? Ja sploh nevem ce je se lahko bl perfektna oblika nakupovanja.. Varna, prakticno 100%, izogibaj se italjanskemu in spanskemu ebayu.. Angleski, nemski, ameriski preverjeni in so spica. Predvsem bodi pozorna na feedback (razmerje closed dealov in "nategancij"), slike so pa itak v vecini tko zelo natancne, da izdajo vec kot pa vids v zivo s prostim ocesom. Prakticno je paypal bolj varna metoda kot pa fizicna gotovina, slis se smesno ampak tko je. Ce potrebujes se kaksen nasvet ti pa lahko odgovorim na privat.
rossekdj@ bolje da si tiho kot pa da smetis in meces slabo luc na celoten forum. |
|||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |