Jabuk
povezava na WiFi
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 22.02.2010 19:02:37
povezava na WiFi
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
imam problem z mojim 3GS telefonom. zelo nerad se poveze na WiFi.

doma imam airport extreme in zadeva dela kot mora. doma je vedno na WiFiju. v sluzbi imamo nek drug router, ki ne oddaja naslova/imena oz ima skrit SSID. vsakič znova moram vtipkati ime omrežja in skoraj vsakič potem še geslo. ko gre telefon v sleepmode se zbudi na E/3G... potem gre vse znova... skratka zamudno in drago... laptop, tudi macov, se v sluzbi avtomatsko priklopi na omrezje in ni potreben vnso gesla in podobnih stvari...

ima kdo kaksen fix za ta problem ali je zadeva nerešljiva. poskusil sem ze s tem da sem resetiral nastavitve za omrezja, pa da sem resetiral nastavitev samo za sluzbeno omrezje... skratka ne gre...
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 26.02.2010 20:24:47
res noben ne ve kako bi se tega lotu?
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 26.02.2010 21:48:51
Kaksen fix? Vsak iphone ce je na bateriji sepravi brez elektricnega omrezja ko gre v sleep se izklopi iz wi-fi ja da varcuje z baterijo.

Na cydiji je ena aplikacija ki to preprecuje. Drugace pa pac auto lock nastimas na never..
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 26.02.2010 22:31:15
Če grem kam, ko je skrit ssid samo prvič vnesem parametre, naslednjič pa sam najde omrežje. Se pravi brez dodatnih vnašanj. Nimam nič posebnega nastavljenega.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani