http://www.2shared.com/file/11671064/b6d5b2a8/iPhoni-Tovarniko_zaklenjeni_in.html?
zbrisat moreš končnico .zip
Iphone jailbrak | |||||||
http://www.2shared.com/file/11671064/b6d5b2a8/iPhoni-Tovarniko_zaklenjeni_in.html?
zbrisat moreš končnico .zip |
|||||||
![]() |
|||||||
A to men kao? A ti jst neki povem. Študeram strojništvo (tis pa gradbeno koncal? ![]() Kaj pa to delas? Mas 1000 postou. Življenja nimas seveda. Vsem je to jasno. Medtem ko ostali fukamo ti visis na forumu in cakas kdaj bo kak kiks. A se hecaš model?! To je faking pateticno. Visis na kompu ceu dan in ližeš rit Applu. Jailbreakas iPhone pomoje za hobi. Pa ga gres restorat pa senkrat jailbreak. Sm blizu ane? Zakaj ne gres pa starsem pomagat mal pospravt bajto pa kej skuhat? Ampak neeeee, rajs si na jabuk.si. Imbecili kokr si ti dajajo iPhonu slabo ime. Sej mi ni vec cudn zakaj folk prau da majo debili iPhone. Zarad takih k ti. Uprasu sem, ker ne vem. Vem da je hr telefon kar pomeni zaklenjen na tuja omrezja. Iz tega sledi da ne morm dajat jst svoje kartice notr. On je men reku drgac da je to ze naredu. In reku je da po telefonu ni nic saral. Potem sem se uprasu, kako to ce pa telefon ni unlockan na druga omrezja?! In sledi da mi ga bo prodal in rad bi ugotovil kako naj vem da je kul in da dela? Se pravi gres na forum in uprasas ker za to je. Nikjer nisem zasledil da bi kdo ovoril o tem kako se stvar preveri ce dela med transakcijo. A lahko uprasam? A ni konec konceu zato forum, da se vprasa? Razmisl mau... Al pa ne pa vsem naredi uslugo pa pojdi na kurbo. Ce si meu za iPhone 700€ bos nasu se 100€ za solidno kurbo. Nafuki se mal pa pejt spat. Nazadnje urejal/a arabec Pet 26. Feb 2010 01:29; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
![]() |
|||||||
čaki, čaki... študiraš strojništvo, hodiš na fitness, pa še bejbo maš....pa povrh vsega še iphone.. ![]() džabe ti vse to, če si še vedno tko, kot je napisal un pred mano.."GLUP KO NOČ" |
|||||||
![]() |
|||||||
Še en k ne dobiva za fukat!!! Hahahaha!!! Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha!!! |
|||||||
![]() |
|||||||
Nisem mogu tvoje mame nic uprasat saj je mela polna usta. Hahahahahahahahahahahahaha!!! |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
Nazadnje urejal/a gpc17 Pet 26. Feb 2010 15:34; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Saj bo delala,a boš moral pazit,da se ti ne ugasne.... |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
Aja, oprosti pol. Če nisi samo na jabuk.si in si še na drugih forumih potem pa imaš life. Ohh, kaj nisi to prej ze povedu. Ne poznas me in ne ves česa vse sm sposobn in ne žal mene in ostale na temu forumu, ker bos naleteu na napačnga. Pa resno ti to govorim. Pimzek: To sem že vedel, ampak hvala vseeno za informacijo ![]() Burjaloop: To se tudi že vedel, vseeno hvala. |
|||||||
![]() |
|||||||
Zakaj si pa ime spremenu iz ajPhouna v iNokia v Jabuk.si Fan? |
|||||||
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kdo bi si mislil, da lahko jailbreak do takšnih izlivov pripelje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() |
|||||||
v trenutku, ko sem izvedel da hodiš na fitness in da naj se bojimo česa si vse sposoben, sem od straha spremenil identiteto. lp, Jabuk.si Fan |
|||||||
![]() |
|||||||
Aha. Men se zdi da ni zato. Spremenu si ime ker nisi hotu met veze s tem ker je slo predalec. Se svoj post si zbrisu. Sam sm te citiral, da usi vidjo. Da bi jst uprasu tuki kot ustanovitelj te teme je uprasal za posodobitev in bi men reku naj posodobim. Poiskal bi te in ti zatlacu iPhone v grlo! Prsezem da bi te najdu use bi naredu da te najdem. In vrjam da bi te. Vrjam! Tok bi se posral, da bi sam skreku unlock! Usranc en. Kar napises na forum mej saj tolk jajca pa pust nickname in poste in stoj za svojimi posti in trpi posledice. |
|||||||
![]() |
|||||||
Sej bo prišel k sebi... ko ga bo 1x namočo bo boljše ;Ž) |
|||||||
![]() |
« Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran Prejšnja 1, 2 |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |