Hvala za kakšno mnenje.
Maša
Iphone Amerika | |||||
Hvala za kakšno mnenje. Maša |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
- 2-letna vezava z AT&T: 199$+davek (8GB) oz. 299$+davek (16GB) Najmanjši mesečni strošek mesečne naročnine, če bi sklenil vezavo je $69, kar se meni zdi nenormalno drago (če primerjaš naše pakete Povezani, kaj šele Itak Džabest) - brez vezave: 599$+davek (8GB) oz. 699$+davek (16GB) V USA je praksa da cene, ki so objavljene, ne vsebujejo davka. Npr. greš na hamburger, vidiš ceno $5.99, zaračunajo ti pa $6.54. Davek je od mesta do mesta različen (Los Angeles, San Diego, San Francisco in sicer cca 8,5-10%, medtem ko je v Las Vegasu 0%). Upam, da bo tudi iPhone 3Gs na voljo brez vezave ter nezaklenjen. Pa še ena slikca iz trgovine: ![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
_________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||||
![]() |
|||||
Jaz sem kupil od kolegice tale iPhone 2g (kupljen pri at&t). Odklenjen je bil pri "bip"(belgian iphone), ker sem opazil da občasno deluje zelo počasi, sem se odločil da bi naredil restore na 3.1.2.(to verzijo ima tudi trenutno naloženo), vendar me zanima odklep (torej se ga da enako odklenit kot pa iPhone kupljene pri T-mobilu ali je razlika) z blacra1n-u. Oz. če je imel že kdo podobno izkušnjo z 2g-ju kupljenem pri at&t naj prosim mal napiše kako je z odklepu. P.S: Moti me še ker se ob zagonu ne pojavi logo od Appla ampak bIp. Hvala za odgovore in Lp! |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Torej kljub temu da je bil kupljen pri AT&T, nima nobene povezave torej ali je bil pri T-mobile ali pri AT&T, tale blacra1n vedno deluje za 3.1.2.??? Hvala in Lp! |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |