Reboot loop - 3.1.2. - Dostop do telefon v recovery mode? | |||
Ker sem res že cel splet preizkal in se nočem na tujih forumih registrirat, bom kar na domačem terenu prosil za pomoč. Problem je sledeč: Imam iPhone 3Gs z 3.1.2 firmwareom. Jailbreak in unlock opravljen z Blackweather. Že prej se mi je enkrat zgodilo, da ko se je telefon resetiral, ga nisem več mogel rebootat z blackra1n. Takrat ni bil problem, saj sem takrat lahko opravil restore na 3.1.2. Sedaj je pa situacija drugačna. Ker Apple, kot že veste, ne dovoli več restore na 3.1.2. se v P****. ECID SHSH backupa nimam in ga tudi ne dobim. Samo ECID dobim. Preden sem rebootal telefon, sem v Cydia naložil patch za VoIPover3G. Nato se telefon ni več hotel rebootat z blackra1n. Zdaj me pa zanima, če obstaja kak način, da bi vstopil v telefon, ko je v recovery mode-u da bi pobrisal cydio in nato še enkrat jailbreakal z Blackra1n. Obstja kak postopek? hvala za nasvet in lep pozdrav, Matjaž |
|||
![]() |
|||
Najprej boš na iphonu videl indikator polnjenja baterije, saj je popolnoma prazen. Ko bo dobolj poln se bo sam zagnal, vendar ne po prvem rebootu. Potreboval bo 7-10 rebootov (ti ga kar pusti na kablu z zagnanim blackrainom skoz, ker bo vse sam delal). Na koncu se bo verjetno zagnal v "Safe modu". Potreben je samo respring (ti ga sam ponudi). No, upam, da ti pomaga. Samo restora na 3.1.3 ne delaj. Tehničnega razloga za tako neumnost pa nisem šel raziskovat. Verjetno je problem, da ima nekje v RAM-u nekaj zapisano, pa ostane še kar nekaj ur po izklopu tako (po izpraznitvi in čakanju čez noč pa se to sprazni). Lp, Abakus |
|||
![]() |
|||
Ampak žal to probavam zdj že ceu vikend in ni in ni šlo :/ Res noben ne ve za kak program, s katerim bi lahko "vstopil" v telefon, medtem ko je v Recovery mode-u? Samo v root moram prit oz do Cydie, da jo pobrišem... lp,M |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |