iPhone push email | |||||
Torej sem uporabnik Blackberry-a, glavni razlog, da se še nisem odločil za iPhone so emaili. Push mail na Blackberry-u je res zmaga. Sedaj me zanima glede iPhona: - ali je možno nastaviti push email kot pri Blackbery-u, ne za Gmail, in ne z Exchage Server? - če zgornje ni možno, ali se da nastaviti da pregleduje če imaš nov email na določen čas? -ali lahko prejmeš email ne da bi potegnil dol se vse priponke. Npr dobiš email s sliko veliko 10mb, pri BB lahko prebers email, sliko pa ce zelis zdownloudaš. če ima kdo odgovore bi bil zelo hvaležen!!! Nazadnje urejal/a dagent Sob 20. Feb 2010 23:16; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
za nastavitev navadnega e-maila, potrebujes kaksen dodaten account .mac itd? ker nazadnje ko sem imel v rokah iPhone mislim da je push delal samo preko Exchage serverja ali Gmaila. hvala! Nazadnje urejal/a dagent Sob 20. Feb 2010 23:16; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
![]() |
|||||
Ja a ni to logično da dela push preko gmaila in exchange-a, če pa ti dve zadevo to omogočata. Če bi rad gledal siol-ov ali kateri koli drug mail, ti push-a ne omogoča, potem to ne moreš imet. Ne poznam sicer kako ima to narejeno blackbarry, vendar neverjamem če je kaj drugače. Seveda pa lahko na iPhone-u naštimaš za katerikoli mail, da mail čekira na določen čas (15, 30 min, ...) To je to. |
|||||
![]() |
|||||
Kar se pa tiče nalaganja slik in teksta, imaš pa seveda možnost vse nastaviti po želji... privzeto potegne samo preview text... ko mail odpreš, naloži še preostali text... v ozadju pa začne takoj nalagati slike (to lahko izklopiš, kot je razvidno na sliki). ![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Izjema je tukaj mogoče samo blackberry, kjer je pushmail integriran v infrastrukturo od operaterja... pa še tam nisem prepričan, če gre brez konstantne povezave (ne poznam, kako točno stvar deluje). |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |