Jabuk
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 53, 54, 55  Naslednja
Hackintosh - Mac OS X na PC
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Novo mesto
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #261   Objavljeno 04.02.2010 22:06:19
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=195248

Podpora za različne matične plošče je čedalje večja. Tako da če koga zanima, naj pogleda. Smile
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #262   Objavljeno 05.02.2010 20:09:37
pj je napisal/a:
irccar je napisal/a:
Jst mam problem pri i7 Asus p6t se. Potegnu sm dol SnowOSX_Universal_10.6(432)GM_v3.5 in ko hočm bootat, se mi naloži darwin, po tem se pokaže za 1s znak od appla, nato pa sledi restart..in tako jovo na novo

Si slucajno kaj resil glede tega? Meni se dogaja zelo zelo podobno z Gigabyte GA-P55A-UD4 plato.

Ubistvu ne, sem updejtal bios in sem se nehal ubadati s tem. Sem naložil Os X na vmware(virtualno mašino). Sem pa probal na 2 mašinah( leptop in pc), nobena plata ni imela naštimano na ACHI pa je os X install lepo boot-alo. Lahko mi pa daš na ZS skype ali MSN pa probava rešiti problem =)

lp
Irccar
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #263   Objavljeno 08.02.2010 18:42:53
Imam en problem..Danes sem nalozil ipc 10.5.6 na moj domac racunalnik.. Ko sem koncno usposobil vse gonilnike ter ostale zadeve,sem naletel na en problem. Namreč ko hočem downloadat datoteko iz bilo kere strani(recimo utorrent for mac) z koncnico .dmg ,mi racunalnik zasteka in ga morem ponovno resetirat. Sem probal downloadat tudi druge datoteke (pesmi,slike..)in deluje normalno. Mogoce kdo ve v cem je problem?

Pa brez odgovorov da si naj kupim imaca ipd,to sem nalozil kr hocem prvo spobat sisem,kr imam namen kupit imaca naslednji mesec..

hvala.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #264   Objavljeno 08.02.2010 21:24:41
rossekdj je napisal/a:
Imam en problem..Danes sem nalozil ipc 10.5.6 na moj domac racunalnik.. Ko sem koncno usposobil vse gonilnike ter ostale zadeve,sem naletel na en problem. Namreč ko hočem downloadat datoteko iz bilo kere strani(recimo utorrent for mac) z koncnico .dmg ,mi racunalnik zasteka in ga morem ponovno resetirat. Sem probal downloadat tudi druge datoteke (pesmi,slike..)in deluje normalno. Mogoce kdo ve v cem je problem?

Pa brez odgovorov da si naj kupim imaca ipd,to sem nalozil kr hocem prvo spobat sisem,kr imam namen kupit imaca naslednji mesec..

hvala.

Kupi si Apple Keyboard in Magic Mouse za boljšo uporabniško izkušnjo Very Happy hec

Verzija seatbelt.kext-a in kernela se ne ujema. Pobrskaj malo po insanelymac forumu.

Pa ti zašteka ko dmg mountaš, ali ko ga samo shraniš? Alternativa je da shraniš dmg slike na USB ključ in jih iz tam mount-aš.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #265   Objavljeno 09.02.2010 13:23:39
Hvala sem zrihtal to Smile Ko sem sel na novo instalirat sem je bil tam neki popravek in sem ga oznacil:) Mam pa zdaj en drug problem Very Happy Ko sem naredil OS gor sem stisnil update software in mi je itunsa ter ostalo upgretalo,poltem pa se je bil en 700mb upgrate katerega sem tudi dal gor in zdaj mi ne gre vec not. Ustavi se pri sivem zaslonu Smile
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #266   Objavljeno 09.02.2010 14:43:05
Tist 700mb velik upgrade je bil najbrž upgrade Leoparda na verzijo 10.5.8. Najbolje bo da pustiš na osnovni verziji 10.5.6, ker so sami problemi s temi updati če nimaš ustrezne strojne opreme. Sprememb ne boš opazil, spremeni se samo nekaj glede power managementa.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #267   Objavljeno 09.02.2010 15:31:04
Aha sem opazil ja da mam 10.5.8 zdaj.. Mi je potem po parih poizkusih šlo not,in zdaj deluje normalno. Je pa res zabancija z tem.. Za GF 9600GT nisem nasel niker driverov,in sem moral zato staro graficno 7300 dat not,da sem lahko nalozil gonilnike Smile Da ne govorim o gonilnik za zvočno Smile Sami problemi,je pa res da zdaj deluje odlično,tak da imam zdaj kakšen mesec da sprobam kak je kaj ta leo Smile
Jabuček

Jabuček

Kraj: Velenje
Moški

Prispevek: #268   Objavljeno 14.02.2010 14:09:14
Na internetu sem našel podatek, da se na mojo matično ploščo da namestit Leoparda, za Snow Leopard pa nisem nič zasledil. Sedaj pa me zanima če si jaz namesti Leoparda in ga nadgradim v Snow Leopard mi bo moj hackintosh delal normalno, ali pa se mi bodo pojavile kakšne napake in moj hackintosh ne bo več delal.
Moja matična plošča: Gigabyte 945P-S3

Hvala za odgovore.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #269   Objavljeno 14.02.2010 14:45:44
NIKOLI ne nadgrajuj OS X na hackintoshu, ker se ti bo v 95% zaklenil.

LP
-J
Stevie Wozniak

Stevie Wozniak

Ni navedeno

Prispevek: #270   Objavljeno 14.02.2010 16:14:05
St0rMl0rD

To ni nujno res, ker če imaš instalirano retail verzijo lahko po mili volji upgrade narediš se ne zgodi nič pretresljivega, problem nastane pri verzijah ki so predelane IDeneb itd tam pa se zna zalomit ni pa tudi nujno če je Hadware kompatibilen. Vem iz prve roke dal gor in dol vse možne verzije
najbolje sestavit kompatibilen hardware in gor retail verzijo in bomba leti..ja pa Bios popravit obvezno..ali DSDT dat gor pa bo..
LP
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #271   Objavljeno 14.02.2010 16:21:03
Ja, kernel mora biti pravi (Vanilla), pa potem gre upgradeat. Če pa gre inštalirat retail verzije, pa itak super.

LP
-J
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #272   Objavljeno 14.02.2010 16:54:18
Hvala vsem za odgovore.
Zanima me še če lako s neuspešno namestitvijo OSX na moj PC poškodujem oziroma uničim hardware.

Hvala za odgovore!!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #273   Objavljeno 14.02.2010 16:58:57
ikces je napisal/a:
Hvala vsem za odgovore.
Zanima me še če lako s neuspešno namestitvijo OSX na moj PC poškodujem oziroma uničim hardware.

Hvala za odgovore!!

Hardware ne moreš uničit, lahko pa si zameštraš kakšno particijo in boš mogel v najslabšem primeru ponovit namestitev primarnega OS-a. Če seveda veš kaj delaš se ti to ne bo zgodilo. Smile
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #274   Objavljeno 16.02.2010 17:19:50
nujno rabim pomoč..
po 3h dneh sm končno inštaliru iatkosa 10.5.7 na athlona 64 3000+ z ati x1950xt. zdej mi pa k zaženem kšno igrco, al pa .pps z keynotsi, kurzor nastane totalno hereoglifen razpotegne se čez cel ekran.. recimo če pa playam kšn film hd al pa ne hd, mi to ne nastane.
za 1x mi tud še ni uspel natit.kext dobit da bi mel vse podprte resolucije, pa me zanima če kdo ve kaj bi blo to narobe da mi kurzor spremeni v en velik hereoglif, je pa res tud to da je prešvoh napajalnik v računalniku.. kšna ideja?
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #275   Objavljeno 17.02.2010 11:31:04
bump
Jabuček

Jabuček

Moški

Prispevek: #276   Objavljeno 24.02.2010 14:09:22
Na mojem pc imam namešče bual boot kalyway 10.5.2 in xp.
Sedaj pa me zanima če kdo pozna način kako bi jst updatal oz namestil na moj leopard retail verzijo snow leoparda.

Hvala za odgovore!
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #277   Objavljeno 24.02.2010 14:39:32
hhsk je napisal/a:
nujno rabim pomoč..
po 3h dneh sm končno inštaliru iatkosa 10.5.7 na athlona 64 3000+ z ati x1950xt. zdej mi pa k zaženem kšno igrco, al pa .pps z keynotsi, kurzor nastane totalno hereoglifen razpotegne se čez cel ekran.. recimo če pa playam kšn film hd al pa ne hd, mi to ne nastane.
za 1x mi tud še ni uspel natit.kext dobit da bi mel vse podprte resolucije, pa me zanima če kdo ve kaj bi blo to narobe da mi kurzor spremeni v en velik hereoglif, je pa res tud to da je prešvoh napajalnik v računalniku.. kšna ideja?

Prvič slišm za to, ampak napajalnik najbrž nima veze s tem, grafični kext pa sigurno. :/

ikces je napisal/a:
Na mojem pc imam namešče bual boot kalyway 10.5.2 in xp.
Sedaj pa me zanima če kdo pozna način kako bi jst updatal oz namestil na moj leopard retail verzijo snow leoparda.

Hvala za odgovore!

Najprej moraš imeti sploh kompatibilen hardware za retail SL, ki se pa namesti čisto na frišno, ker update ni možen.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #278   Objavljeno 24.02.2010 15:29:58
ja sej sm uspel popravti.. natit.kext je manju, za več resolucij, od kar sem še to posnel, dela prfekno.
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #279   Objavljeno 24.02.2010 15:43:48
icysr je napisal/a:
ikces je napisal/a:
Hvala vsem za odgovore.

Hvala za odgovore!!

Hardware ne moreš uničit, lahko pa si zameštraš kakšno particijo in boš mogel v najslabšem primeru ponovit namestitev primarnega OS-a. Če seveda veš kaj delaš se ti to ne bo zgodilo. Smile

Seveda lahko, vendar moraš met kr srečo. Pred parimi leti se mi je na PCju pasivno hlajena grafična skurla ker sem neko pizdr... laufou in je pol šla še matična tralala Smile
Sm morš bit tak gumpc k sm jst da ti to rata Very Happy
Jabček

Jabček

Ni navedeno

Prispevek: #280   Objavljeno 06.03.2010 19:00:22
No mene zdj zanima uno iz tiste teme Very Happy :
Sem nov na applu uporablam ga edin v šoli tko da sem si ga zdj dou še doma na navadn komp ker mi je zanimiv os
Zdaj pa me zanima kako bi naložu gor driverje za zvok in grafično kartico?
Grafična: Nvidia 8600gs
Za zvok bi pa rabu realtek hd media driver pa une ac97 kodeke oziroma driverje.
Pa zanima me še če bi se dal obrnt črki z pa y ker sta pomešani?
Hvala za odgovore!

Namestil sem ga pa prek kalywaya Smile Version 10.5.2 mi pa piše pr about mac
Se pravi hočem zvok pa sliko! Smile))
« Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » Pojdi na stran Prejšnja  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 53, 54, 55  Naslednja
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani